Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Ruoka-allergiailta lapsiperheille

Pvm: 13.03.2019
Klo: 18.00
Luokat: Yleisöluennot/tiedotustilaisuudet ;
Paikka: Perhekeskus Tourutupa
Osoite: Tourukatu 25, käynti pihan puolelta, Jyväskylä

Kaipaatko vinkkejä perheen allergiaruokavalion mukaiseen ruuanlaittoon ja leivontaan? Ruoka-allergianeuvontaa? Miten korvata ei-sopivat ruoka-aineet? Eksyksissä tuoteviidakossa? Vertaistukea. Kuinka toiset ovat selvinneet?

Tule mukaan vaikka koko perheen kanssa ruoka-allergiailtaan keskiviikkona 13.3.2019 klo 18-20. Mukana on Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksestä valtakunnallisesta ruoka-allergianeuvonnasta vastaava restonomi AMK, dieettikokki Tuula Jokinen. Illan aikana saat paljon tietoa ruoka-allergioista ja allergiaruuanlaitosta. Tapaat samalla toisia allergisten lasten vanhempia ja saat vertaistukea. Paikalla on myös paikallisia yhdistyksen vertais-toimijoita.

Tarjolla on kahvia/teetä/mehua ja pientä purtavaa. Myös omat eväät voi olla mukana.

Lastenhoito on järjestetty. Mukana tapahtumassa on opiskelijoita. Jos tulet lasten kanssa, olisi mukava, jos ilmoittaisit lasten lukumäärän ja iät etukäteen sähköpostitse (yhdistys@keskisuomenallergia.com).

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys
puh 040 728 03 94
yhdistys@keskisuomenallergia.com
www.keskisuomenallergia.com

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje