Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Pub Juoma LIVE: Sakea Ilta & Pinja Koala

Pvm: 15.03.2019
Klo: 22.00
Luokat: Musiikki ;
Paikka: Pub Juoma
Osoite: Kannaksenkatu 2, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.facebook.com/events/250445482542352/

Sakea Ilta on tuore nelihenkinen ammattimuusikoista koostuva bändi täynnä energiaa ja luovuuden paloa. Yhtye soittaa autenttista, suomenkielistä ja ilman kompromisseja tehtyä poprockia. Bändi leikittelee musiikkigenrejen rajapinnoilla, ja ammentaa kappaleisiinsa rakkaudesta, kohtaamisista ja ihmiskohtaloista. Sakea Ilta edustaa persoonallista otetta musiikin tekemiseen ja pyrkii luomaan rajoja ylittävää monialaista taidetta!

Spotify:
http://bit.ly/sakeailta-spotify


Pinja Koala on jyväskyläläinen räppäri, joka on tehnyt omaa musiikkia kesästä 2016 lähtien. Aluksi biittien päälle räppäillyt Koala keräsi syksyllä 2017 ympärilleen yhtyeen, jonka kautta artisti pääsee paremmin toteuttamaan musiikillisia unelmiaan. Pinja Koala on värikästä räppiä, joka hakee tunnelmia soulin ja jazzin maailmoista. Lyriikoissa pohditaan paljolti elämän valoisia sekä nurinkurisia hetkiä - realistisesti, mutta aina pilke silmäkulmassa.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/35NxSmKGQfc2zM4lYg8YU1

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Pub Juoma
puh 040 652 84 25
info@pubjuoma.fi
http://pubjuoma.fi/

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje