Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Ruoka-allergiailta lapsiperheille

Pvm: 13.03.2019
Klo: 18.00
Luokat: Yleisöluennot/tiedotustilaisuudet ;
Paikka: Perhekeskus Tourutupa
Osoite: Tourukatu 25, käynti pihan puolelta, Jyväskylä

Kaipaatko vinkkejä perheen allergiaruokavalion mukaiseen ruuanlaittoon ja leivontaan? Ruoka-allergianeuvontaa? Miten korvata ei-sopivat ruoka-aineet? Eksyksissä tuoteviidakossa? Vertaistukea. Kuinka toiset ovat selvinneet?

Tule mukaan vaikka koko perheen kans-sa ruoka-allergiailtaan keskiviikkona 13.3.2019 klo 18-20. Mukana on Pir-kanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksestä valtakunnallisesta ruoka-allergianeuvonnasta vastaava restonomi AMK, dieettikokki Tuula Jokinen. Illan aikana saat paljon tietoa ruoka-allergioista ja allergiaruuanlaitosta. Tapaat samalla toisia allergisten lasten vanhempia ja saat vertaistukea. Paikalla on myös paikallisia yhdistyksen vertais-toimijoita.

Tarjolla on kahvia/teetä/mehua ja pientä purtavaa. Myös omat eväät voi olla mukana.

Lastenhoito on järjestetty. Mukana ta-pahtumassa on opiskelijoita. Jos tulet lasten kanssa, olisi mukava, jos ilmoittaisit lasten lukumäärän ja iät etukäteen sähköpostitse (yhdistys@keskisuomenallergia.com). Iltaan on vapaa pääsy.

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys
puh 040 728 03 94
yhdistys@keskisuomenallergia.com
www.keskisuomenallergia.com

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje