Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Pakopeli Keljonkankaan kirjastossa

Pvm: 25.02.2019 - 01.03.2019
Klo: 13.00 - 16.00
Luokat: Nuorten tapahtumat ;
Paikka: Keljonkankaan lähikirjasto
Osoite: Pihkatie 4, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/-/pakopeli-keljonkankaalla

Keljonkankaan kirjaston palautuslaatikkoon oli jätetty arvoituksellinen viesti, jossa kerrottiin seuraavaa: ”Olen piilottanut talviloman kunniaksi kirjaston lehtilukusaliin kiiltävän aarteen ja jättänyt jälkeeni joukon vihjeitä. Jokainen joka löytää aarteen 60 minuutissa saa sen myös pitää. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Varaa aika etukäteen kirjastolta soittamalla tai käymällä.

Kokoa 2-6 hengen porukka, varaa tunti aikaa ja tule testaamaan hoksottimia Keljonkankaan lähikirjastoon talvilomaviikolla 25.2.-1.3.Peliaika varataan kirjastolta etukäteen, joko soittamalla tai käymällä paikan päällä. Sääntöjen läpikäyntiä varten kirjastolla on hyvä olla noin 10 minuuttia ennen varatun peliajan alkua.

Pakopeli on älyllinen haaste, jonka ratkomiseen ei tarvita fyysistä voimaa tai laajaa yleistietoa. Pakopelin ratkaisemiseen vaaditaan tiimityötä, kommunikointia, järjestelmällisyyttä sekä hyviä hoksottimia. Ratkaisu löytyy tilaa tutkimalla, yhdistelemällä asioita sekä ratkomalla arvoituksia ja koodeja. Kirjaston pakopeli on suunnattu pakopeliharrastuksesta kiinnostuneille ja sopii noin 10-vuotiaasta ylöspäin.

HUOM! Kevään pakopeli on toisinto syksyltä 2018, eli jos kävit pelaamassa marraskuulla, ovat tehtävät ennestään tututtuja.

Yhteystiedot: p. 014 266 4134,
Pihkatie 4, Jyväskylä.

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy, varaa aika etukäteen.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunginkirjasto / Keljonkankaan lähikirjasto
puh 014 266 4134
kirjasto.keljonkangas@jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kirjastot?keljonkangas=

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje