Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Impérial Orphéon (FRA)

Pvm: 14.03.2019
Klo: 19.00
Luokat: Musiikki ; jazz/blues ;
Paikka: Painotalo
Osoite: Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski, Äänekoski
Tapahtuman kotisivut:
https://www.facebook.com/events/521679778308279/

Impérial Orphéonin etnojazz laittaa sukat pyörimään jaloissa Äänekosken Painotalolla
Ranskalainen jazz-kokoonpano Impérial Orphéon saapuu Äänekosken Painotalolle Baltian ja Suomen kiertueellaan to 14.3. klo 19.
Impérial Orphéon yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti jazzilmaisua, etnovärejä ja poppia. Omaperäisen kokoonpanon riehakkaan värikkäässä ja hyväntuulisessa musiikissa soivat vaikutteet brasilialaisesta chorosta Balkanin niemimaan kautta italialaisiin iskelmiin ja Rossinin oopperoihin. Ranskalaismuusikot laittavat tanssijuhlat pystyyn ja suuntaavat mielet jo tulevaan kesään.
Impérial Orphéon on osa Compagnie Impérial -kollektiivia, jonka saksofonistit Gérald Chevillon ja Damien Sabatieron perustivat vuonna 2012. Uransa katusoittajina vuosituhannen vaihteessa aloittaneesta saksofonistiparivaljakosta on vuosien varrella kehkeytynyt eräs ranskalaisen jazzkentän kiinnostavimmista luovista yksiköistä. Saksofonistien rinnalla Impérial Orphéonissa esiintyvät rumpali Antonin Leymarie sekä harmonikkataiteilija ja laulaja Rémy Poulakis.

Ranskalaisnelikon tuleva Suomen ja Äänekosken vierailu on osa frankofonian eli ranskankielisen maailman juhlaa, jota vietetään ympäri maailmaa maaliskuussa.

Kokoonpano: Rémy Poulakis harmonikka, laulu; Damien Sabatier sopranino- ja alttosaksofoni, Theremin, efektit; Gérald Chevillon soprano- ja bassosaksofoni, huilu, efektit; Antonin Leymarie rummut, lyömäsoittimet

Hinnat ja liput:
16,50¤ ennakkoon, tiketti.fi 18¤ ovelta

Lisätietoja:
Äänekosken kulttuuritoimi
puh 040 1863276
laura-kristiina.moilanen@aanekoski.fi
https://www.aanekoski.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuritoimi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje