Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Lasten ja nuorten harrastusvälineiden vaihtotori

Pvm: 20.02.2019
Klo: 07.30 - 19.00
Luokat: Lastentapahtuma ; Nuorten tapahtumat ;
Paikka: Aalto-sali
Osoite: Väinönkatu 7, 40100 Jyväskylä, Jyväskylä

Helpottaaksemme lapsiperheiden jokavuotista harrastusvälineiden hankintaa sekä pieneksi tai muuten käyttämättä jääneiden harrastusvälineiden kierrätystä järjestämme harrastusvälineiden vaihtotorin. Voit tuoda torille käytettyjä tai uusia lasten ja nuorten harrastusvälineitä, esim. suksia, luistimia tai muita liikuntavälineitä, urheiluvaatteita, kypäriä, soittimia, pelikonsoleita ja pelejä. Kaikkien välineiden täytyy olla ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia. Vastaavasti torilta voi tulla hakemaan harrastusvälineitä omien lastesi tarpeisiin. Leluja emme tällä kertaa kierrätä. Rahaa et tarvitse mukaan.

Harrastusvälineitä voi tuoda paikalle jo aamulla klo 7:30 – 10:00 välisenä aikana. Järjestelemme tavarat päivän aikana ja varsinainen tori aukeaa klo 15. Myös tällöin on mahdollista tuoda tavaroita. Mahdolliset ilman uutta omistajaa jäävät harrastusvälineet toimitamme hyväntekeväisyysmyymälä Fidalle.

Lähimmät pysäköintipaikat löytyvät P-alueelta Väinönkadun ja Vapaudenkadun kulmasta sekä Väinönkadun P-talosta.

Hinnat ja liput:
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Paikalla on kahvi- ja mehutarjoilu.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut, Jyväskylän seurakunta, Nuoret Kotkat
puh 014 266 4442

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje