Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Pate Mustajärvi - Teatterin kummitus

Pvm: 24.03.2019
Klo: 18.00 - 20.00
Luokat: Musiikki ; pop/rock ;
Paikka: Jyväskylän kaupunginteatteri
Osoite: Vapaudenkatu 36, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/ohjelmisto/vierailut-ja-yhteistyot/pate-mustajarvi-teatterin-kummitus

Pate Mustajärven Teatterin kummitus -kiertue rantautuu maaliskuussa 2019 teatterien lavoille yhteensä 18 konsertin verran. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Mustajärvi esittämässä legendaarisia, kiertuetta varten uudelleen sovitettuja kappaleitaan kitarasäestyksellä intiimissä teatterimiljöössä. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari “Kankku” Kankaanpää.

Parituntinen konserttielämys sisältää kattavan läpileikkauksen Mustajärven liki 40-vuotisen soolouran ensimmäisistä hiteistä aina juuri kiertueen alla julkaistavaan tuoreeseen, itsesanoitettuun singleen.

“Viime vuosina ei ole tullut kirjoitettua moniakaan sanoituksia, kun on muka kokoajan niin kiire. Nyt otin tietoisesti aikaa kirjoittamiseen ja se tuntui yllättävän hyvältä”, Mustajärvi kertoo.

Aiemmasta tuotannosta setissä kuullaan ainakin kansan suosikit ”Ukkometso”, ”Jukeboksin luona”, ”Mä elän vieläkin”, ”Tyylillä” sekä muita arkistoista kaivettuja helmiä.

Hinnat ja liput:
Liput 32 ¤

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunginteatteri
puh 014 266 0110
https://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje