Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kankaan lumirieha

Pvm: 09.03.2019
Klo: 10.00 - 13.00
Luokat: Lastentapahtuma ;
Paikka: Kangas, ulkoalueet
Osoite: Kympinkatu 3, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.jyvaskyla.fi/kangastuksia/

Kankaalla vietetään lauantaina 9.3. klo 10-13 koko perheen jälkilaskiaista, Kankaan lumiriehaa. Vuonna 2018 valmistuneeseen Kankaanpuiston metsäleikkipaikkaan pääsee nyt tutustumaan sen talviasussa.
Lumiriehassa voi kokeilla mm. suosittua lumimaalausta ja lumitaideteoksen tekemistä sekä osallistua lumileikkeihin – liikkua jaksaa myynnissä olevien mehun, makkaran ja laskiaispullien voimalla. Metsäleikkipaikan vieressä on komea mäenlaskupaikka, joten pulkat ja liukurit mukaan! Ohjelmasta vastaavat mm. TaidePiiLO ja Opeopiskelijat.
Kankaan uudet kimppakaarat ja niiden varausjärjestelmä ovat esittelyssä. Skanskan muuttovalmiissa As Oy Jyväskylän Viirassa on asuntoesittely klo 12-13. YIT esittelee koko tapahtuman ajan ennakkomarkkinoinnissa olevaa As Oy Jyväskylän Arvon taloa ja avaa ovet muuttovalmiisiin asuntoihin As Oy Jyväskylän Fredrikinpuistoon.
Tapahtuma on ilmainen. Kankaanpuisto löytyy Kankaalta Paperitehtaankatu 4:n ja 10:n väliltä. Tapahtumapaikoitus on P-Pergamentissa (Paperitehtaankatu 3).
Lisätietoja: Kankaan kulttuurituottaja Vilja Ruokolainen, puh. 050 311 8564 tai vilja.ruokolainen@jkl.fi

Hinnat ja liput:
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Kankaan Palvelu Oy
puh 050 311 8564
vilja.ruokolainen@jkl.fi
http://kangasverkko.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje