Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Ilokiven elokuvat: If Beale Street Could Talk

Pvm: 18.02.2019
Klo: 18.00
Luokat: Elokuvat ;
Paikka: Ilokivi/Ylioppilastalo
Osoite: Keskussairaalantie 2, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.ilokivi.fi/klubi/kampus-kino

IF BEALE STREET COULD TALK
Barry Jenkins | 2018 | Yhdysvallat
1h 59min | K12 | DCP
Kieli: englanti, espanja / Tekstitys: suomi

Huomioithan että salissa ei ole paikkanumerointia ja että salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

***

19-vuotias Tish ja 22-vuotias Fonny ovat olleet lapsesta asti ystäviä, nyt he ovat menneet kihloihin ja odottavat ensimmäistä lastaan. Heidän onnensa murskautuu, kun Fonny pidätetään ja tuomitaan vankilaan rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Heidän vanhempansa tekevät kaikkensa saadakseen Fonnyn takaisin Tishin luo ja todistaakseen hänen syyttömyytensä.

1970-luvun Harlemiin sijoittuva IF BEALE STREET COULD TALK on kaunis rakkaustarina, joka perustuu James Baldwinin romaaniin ”Jos tämä katu osaisi puhua”. Sen on ohjannut MOONLIGHT-elokuvasta parhaan elokuvan Oscarilla palkittu Barry Jenkins.

***

Ilokiven elokuvateatteri tarjoaa monipuolisia elokuvaelämyksiä Ylioppilastalon alakerrassa osoitteessa Ilokivi, Keskussairaalantie 2. Elokuvaesitykset maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00, ellei toisin ole mainittu.

Ilokiven elokuvasarjan tuottavat yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan oma elokuvasarja Kampus Kino ja Keski-Suomen elokuvakeskus ry.

Hinnat ja liput:
Liput 8¤ (norm.) / 6¤ (opiskelijat, työttömät eläkeläiset). Ennakkoliput: kide.app, ennakkolipunmyynti päättyy esityspäivänä klo 16.00. Liput ovelta 30 min ennen näytöstä, vain käteismaksulla!

Lisätietoja:
Keski-Suomen elokuvakeskus
puh 040 565 91 17
antti.martikainen@ksek.fi
http://www.ksek.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje