Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Ilokiven elokuvat: Baby Jane

Pvm: 12.02.2019
Klo: 18.00
Luokat: Elokuvat ;
Paikka: Ilokivi/Ylioppilastalo
Osoite: Keskussairaalantie 2, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.ilokivi.fi/klubi/kampus-kino

BABY JANE
Katja Gauriloff | 2019 | Suomi
1h 33min | K12
Kieli: suomi / Tekstitys: suomi/ ruotsi
Ennakkonäytös! Elokuvan jälkeen keskustelutilaisuudessa paikalla ohjaaja Katja Gauriloff ja tuottaja Satu Majava!

Huomioithan että salissa ei ole paikkanumerointia ja että salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

***

Baby Jane on ohjaaja Katja Gauriloffin ensimmäinen fiktioelokuva ja Sofi Oksasen toinen romaani. Se on kulmikas rakkaustarina, joka ei kaihda näyttää seksuaalisuuden sellaisiakaan puolia, jotka saavat tyydytyksensä vain huomaamattomien postilähetysten kautta.

Pikkukaupungin tyttö Jonna saapuu Helsinkiin suuntanaan opiskelut ja jännitys. Jonna uppoaa viattoman innolla kaupungin sykkeeseen, kunnes eräänä varomattomana yönä hänet yllättää uhkaava tilanne. Pelastajaksi ilmestyy Piki, ihmeellinen nainen, jonka itsevarmuus lumoaa Jonnan. Jonna palvoo pelastajaansa, Piki kietoo köytensä hänen ympärilleen ja kiihkeä rakkaustarina alkaa.

***
Ilokiven elokuvateatteri tarjoaa monipuolisia elokuvaelämyksiä Ylioppilastalon alakerrassa osoitteessa Ilokivi, Keskussairaalantie 2. Elokuvaesitykset maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00, ellei toisin ole mainittu.

Ilokiven elokuvasarjan tuottavat yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan oma elokuvasarja Kampus Kino ja Keski-Suomen elokuvakeskus ry.

Hinnat ja liput:
Liput 8¤ (norm.) / 6¤ (opiskelijat, työttömät eläkeläiset). Ennakkoliput: kide.app ennakkolipunmyynti päättyy esityspäivänä klo 16.00. Liput ovelta 30 min ennen näytöstä, vain käteismaksulla! Huomioithan että salissa ei ole paikkanumerointia ja että salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
Kampus Kino
puh 045 137 19 61
kulttuurituottaja@jyy.fi
http://www.jyy.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje