Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Ilmavoimien Big Band - Tribute to Frank Zappa

Pvm: 22.03.2019
Klo: 19.00
Luokat: Musiikki ;
Paikka: Jyväskylän Paviljonki
Osoite: Lutakonaukio 12, Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://www.facebook.com/events/291669685032675/

Ilmavoimien Big Bandin ja Marzi Nymanin konsertti tekee kunniaa amerikkalaiselle Frank Zappalle, joka oli aikamme tunnetuimpia kitaristeja, sekä progressiivisen ja eri tyylisuuntia yhdistelevän musiikin edelläkävijöitä. Hän oli omaperäinen populaarimusiikin persoona, monipuolinen ja taitava muusikko, säveltäjä, sähkökitaristi, laulaja, lauluntekijä ja yhtyeenjohtaja, jonka musiikillinen nerokkuus käy ilmi hänen kymmenistä levyistään, satiirisista teksteistään ja taidosta orkestroida musiikki monenkirjaville kokoonpanoille. Monet populaarimusiikin suurnimet, mukaanlukien Paul McCartney, ovat maininneet Zappan eräiksi suurimmista innoittajistaan.

Ilmavoimien Big Bandin solistiksi saapuu konserttiin yksi maamme tunnetuimmista kitaravirtuooseista: Marzi Nyman. Nyman on tullut tutuksi vuosien saatossa suuremmalle yleisölle lukuisista tv-esiintymisistä ja konserteistaan maamme parhaimpien artistien yhtyeissä. Hänet tunnetaan myös huumorilla höystetystä habituksestaan, joka yhdistyy saumattomaan instrumentinhallintaan sekä musiikilliseen kekseliäisyyteen.

Konsertissa kuultava ohjelmisto sisältää Zappan musiikkia big bandille sovitettuna, joita kuultiin ensimmäisen kerran Rytmi-lehden yhteydessä vuonna 2003 julkaistulla CD-levyllä, jolloin Nymania säestävänä orkesterina toimi Umo Jazz Orchestra. Nyt sovitukset saavat uuden elämän Ilmavoimien Big Bandin käsittelyssä.

Solisti: Marzi Nyman, kitara
Kapellimestari: Juha Ketola

Hinnat ja liput:
Liput: 25/20¤ + toimitusmaksu (alk. 1¤ www.lippu.fi)

Lisätietoja:
Ilmavoimien Soittokunta
puh 02 99258538
ilmavoimiensoittokunta@mil.fi
http://konserttikalenteri.puolustusvoimat.fi/fi/ilmavoimien-soittokunta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje