Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Jyväskylä Tatuointi, Rock ja Taide Festivaali

Pvm: 24.05.2019 - 26.05.2019
Klo: 17.00 - 19.00
Luokat: Festivaalit ;
Paikka: Lutakko Tanssisali
Osoite: , Jyväskylä
Tapahtuman kotisivut:
https://jkltattooconvention.com

Viides Jyväskylä Tatuointi- Rock- ja Taidefestivaali on sekoitus kaikkea, mitä tatuointimaailman ympärillä pyörii. Tapahtuma pidetään toukokuun viimeisenä viikonloppuna Lutakon tanssisalissa.
Tänäkin vuonna mukana on useita kansainvälisiä tatuointiartisteja suomalaisten tatuointiartistien lisäksi.
Tapahtumassa mukana on myös live-bändejä, esityksiä, tatuointiseminaari ja taidetta. Mukana on myös erilaisia kilpailuja, kuten Miss ja Mr Tattoo-kilpailut, joihin voi osallistua kuka vain, sekä perinteiset artistien väliset tatuointikilpailut.
Tapahtumasalista löydät monenlaisia ständejä, joilta voit ostaa muunmuassa tatuointeja, lävistyksiä, musiikkia ja taidetta. Tapahtumasalista löytyy myös skeittausalue lapsille, jotka haluavat opetella skeittaamaan (Skeittaa älä kiusaa! järjestäjänä). Skeittausalueelta löytyy myös erikoisvieras Rambo, skeittaava Staffi-koira. Alle 10 –vuotiaat lapset pääsevät mukaan ilmaiseksi koko viikonlopun ajan!
Tämä tapahtuma kiteyttää yhteen kaiken tarvittavan hauskanpitoon, mahtavien ihmisten tapaamiseen, hyvän musiikin kuunteluun ja vaikka tatuoinnin ottamiseen. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki tapahtumasta kiinnostuneet. Tapahtuma on ainoa laatuaan Suomessa, joten tätä et halua jättää väliin.

Hinnat ja liput:
Etukäteen: Ovelta: PE. 10¤ 15¤ LA. 13¤ 18¤ SU. 13¤ 18¤ 3pv. 22¤ 27¤ VIP 50¤

Lisätietoja:
Simply Tattoo
puh 040 760 48 40
jkltattooconvention@gmail.com
http://simplytattoo.net

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje