Galleria Harmonian näyttelyt  Päivi Hintsanen: Olipa kerran...

10.1. - 10.2.2008Jyväskyläläinen Päivi Hintsanen (s. 1970) on yksi mediataiteen uranuurtajia maassamme. Hän mm. ylläpitää Galleria Henkevää Silakkaa, joka on kaikille avoin internet-galleria sekä ainutlaatuista värisivustoa coloria.net. Muita yhteistyöprojekteja, joissa Hintsanen on mukana, ovat mm. Välittämö ja Live Herring. Hänen töitään on ollut esillä lukuisissa kansainvälisissä mediataiteen näyttelyissä USA:ssa, Brasiliassa, Irlannissa, Kreikassa, Koreassa, Sloveniassa ja Eestissä. Hintsasen verkkoteoksia löytyy osoitteesta coloria.net/dig.art. Galleria Harmonian näyttely on hänen ensimmäinen varsinainen yksityisnäyttelynsä Suomessa.

Olipa kerran... -näyttelyssä ollaan hetkessä jossakin tarun ja toden rajamailla, jossa sadut on jo eletty ja jäljelle on jäänyt vain tarinoiden riekaleita ja unenomaisia - painajaismaisiakin - muistikuvia.

Näyttelyn kuvamaailma on saanut vaikutteita saduista, mutta ei siitä nykypäivän Tuhkimosta, jossa sisarpuolet kokeilevat lasikenkää verta vuodattamatta ja kantapäätä ja varvasta menettämättä, vaan siitä satumaailmasta, jossa Hannu ja Kerttu eksyvät metsään oman äitinsä toiveesta.

Näyttelyssä esillä olevat kuvat ovat pääosin vuonna 2007 valmistuneita pigmenttimustetulosteita ja lisäksi esillä on kaksi installaatiota.

Käy kuuntelemassa Radio Keski-Suomen haastattelu

Tervetuloa viettämään Teehetkeä Jäätelöhetkeä Päivi Hintsasen kanssa Galleria Harmoniassa pe 1.2. klo 16.30