Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin kysymyspalsta

[etusivu]

HUOM! 1.6.2014 tämä palsta on lopullisesti poistunut käytöstä. Siirry käyttämään uutta kysymyspalstaa täällä.

t. verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij (etunimi.sukunimi@jkl.fi)

HUOM! 1.10.2013 alkaen tälle kysymyspalstalle ei enää voi lisätä kysymyksiä. Se jää eläkkeelle hyvin palvelleena. Voit selata kysymyksiä ja vastauksia ja vielä vastaamattomiin kysymyksiin etsitään vastaukset, mutta muutoin toiminnallisuus on siirtynyt palautejärjestelmän puolelle.

[ Kysy ] [ Selaa kysymyksiä ja vastauksia ]

HUOM! 16.9.2013 Palautepalvelussa on nyt myös mahdollista selata palautteita eri valintojen mukaan. Näin ollen tämä kysymyspalsta siirtyy eläkkeelle hyvin palvelleena syys-lokakuun vaihteessa. Tämän jälkeen vanhat kysymykset ja vastaukset ovat selattavissa, mutta uudet ohjaamme palautejärjestelmän puolelle. Palautejärjestelmässä pystyy selaamaan annettuja kysymyksiä ja vastauksia paitsi aihealueen, myös esimerkiksi paikan, käsittelyn tilan tai palautteen luonteen mukaan.

t. verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij (etunimi.sukunimi@jkl.fi)

HUOM! 7.12.2012 on kaupunkirakennepalvelun palautepalvelun aiheita laajennettu koko kaupungin tasolle. Käytä ensisijaisesti sitä. Palautepalvelun 100 uusinta kysymystä näkyvät kysymyspalstan virrassa, kun et valitse tarkempaa aihetta (aihe:kaikki). Palautepalveluun on tulossa (alustava tieto: vuoden 2013 kesällä-syksyllä) samanlainen arkisto ja selausmahdollisuus kuin tässä kysymyspalstallakin. Tämä kysymyspalsta jää ainakin kysymysten selaustarkoituksessa paikoilleen siihen asti - aiheita tosin karsimme.


Tällä palstalla voit selailla kysymyksiä Jyväskylän kaupungin palveluista ja vastauksia niihin. Jos et löydä etsimääsi vastausta, voit kysyä itse. Kaikki kysymykset ja vastaukset tulevat näille sivuille ja voit lisäksi pyytää vastauksen sähköpostiisi. Kysymyksiin pyritään vastaamaan viikon kuluessa. Alta näet aiheet, joista voi etsiä vastauksia tai kysyä. Aiheiden määrää lisätään vähitellen. Nuorisotiedotuksen (Laturin) kysymys-vastauspalstan löydät täältä.

Koita ensin etsiä hakusanalla - ehkä kysymykseen on jo vastattu.

HUOM. Tämä ei ole mielipide- eikä keskustelupalsta.

Aiemmat kysymykset

valitse aihealue


Voit myös etsiä aiempia vastauksia hakusanalla

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje