Vireillä olevat asemakaavat

Huhtasuo
Kaupunginosat: Huhtasuo, Kangaslampi, Kaakkolampi, Pupuhuhta, Kangasvuori, Seppälä

palaa hakuun
Tekeillä oleva asemakaava
Voimaan tullut asemakaava

Kaavan nimi / tunnus / kaavataso

Sijainti

Päivitetty

Asemakaavan muutosalue sijaitsee entisellä Kangasvuoren sairaala-alueella, Huhtasuon kaupunginosassa, noin 4 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueen vieressä sijaitsevat Huhtasuon liikuntapuisto, Kangasvuoren ulkoilureitit ja Huhtasuon yhtenäiskoulu ja päiväkoti.

18.3.2019

Asemakaavan muutos koskee 15. kaupunginosan korttelin 18 tonttia 5 sekä katualuetta. Asemakaavan muutosalue sijaitsee Seppälässä noin kolmen kilometrin etäisyydellä Jyväskylän keskustasta.

28.1.2019

Asemakaavan muutosalue sijaitsee Seppälässä osoitteessa Vasarakatu 4 rajoittuen pohjoisessa ja idässä kaupungin puistoalueeseen. Suunnittelu-alueen laajuus on noin yksi hehtaari ja etäisyys Jyväskylän kaupungin keskustaan alle kaksi kilometriä.

23.2.2018

Asemakaavan muutosalue sijaitsee Seppälässä osoitteessa Vasarakatu 19 rajoittuen etelässä Pääskyntiehen ja idässä Vasarakatuun. Suunnittelualueen laajuus on alle puoli hehtaaria ja etäisyys Jyväskylän kaupungin keskustaan on noin kaksi kilometriä.

2.1.2018

Asemakaavan muutosalue sijaitsee Kangasvuoren kaupunginosassa Rasinrinteessä osoitteessa Palanderinkatu 1. Suunnittelualueen laajuus on noin 2,7 hehtaaria.

18.12.2017

Asemakaavan muutosalue sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta Kangasvuorentien varrella. Alue rajautuu etelästä omakotitalotontteihin, matalakasvuiseen rinteeseen ja ulkoilureittiin, idästä Liitokurrenkaareen, pohjoisesta Kangasvuorentiehen ja lännestä kapeaan puistovyöhykkeeseen, jonka vieressä on kerrostalotontti.

12.5.2017

Asemakaavan muutosalue sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta Kangasvuorentien varrella. Alue rajautuu etelästä metsäiseen rinteeseen ja ulkoilureittiin, lännestä Liitokurrenkaareen, pohjoisesta Kangasvuorentiehen ja idästä kapeaan puistovyöhykkeeseen ja pientalovaltaiseen Sienakatuun.

10.6.2016

Kaavan muutosalue sijaitsee Ankeriasjärven kaupunginosassa Vääräjärventien varrella käsittäen kokonaan Pohjantähdentien korttelit sekä kortteleita Sienikorintieltä, Tähdenlennon – ja Kuunsillan kadulta. Suunnittelualueen laajuus on noin 35 hehtaaria

10.6.2016

Karpalokuja 5

8.6.2009