Suoraan sisältöön
 

Liikunta- ja hyvinvointikeskukset

Lomalla on oivallinen mahdollisuus kiinnittää huomioita omaan hyvinvointiin. Monipuoliset hemmotteluhoidot saavat kehosi ja mielesi rentoutumaan ja virkistävät liikunta-aktiviteetit parantavat niin psyykkistä kuin fyysistäkin oloasi. Maukkaat ja terveelliset makunautinnot viimeistelevät hyvän olosi. Halutessasi voit vielä maustaa lomaasi kulttuurinautinnoin. Jyväskylän seutu antaa iloa ja energiaa arkeen!

Jyväskylä

Jyväskylä Karting Center Oy

Jyväskylä Karting Center Oy

Katso sijainti kartalla

Karting autojen vuokraus sisä- ja ulkoradoilla. Sisäratamme sijaitsee aivan keskustan tuntumassa Jyväskylän Paviljongissa. Sisärata on auki ympärivuotisesti ja radan yhteydessä on kahvio A-oikeuksin. Aika-ajolähtöjä pääsee ajamaan ilman ennakkovarausta yksin tai yhdessä. Varmista radan varaustilanne kuitenkin ennakkoon joko nettisivuiltamme tai soittamalla. Voit varata radan myös ryhmällesi ja ajaa karting GP:n aika-ajoineen ja kilpailuineen.

Puh: 010 666 8220
Uno Savolan katu 8
40100 JYVÄSKYLÄ
info@jklkarting.fi
www.jklkarting.fi
Jyväskylän keilahalli

Jyväskylän keilahalli

Katso sijainti kartalla

Vuonna 2011 tyylikkäästi uudistettu Jyväskylän keilahalli sijaitsee Pupuhuhdassa hyvien liikenneyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Keilahallista löytyy viihtyisä kahvio C-oikeuksin, tilaussauna ja -kabinetti ruokailumahdollisuuksin. Hohtokeilausta järjestetään viikonloppuiltaisin. 10- ratainen halli tarjoaa mainiot puitteet niin kilpakeilaajalle kuin harrastajallekin. Asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan ja tarvittaessa opastaa lajin pariin.

Puh: 020 760 0990
Pupuhuhdantie 4
40340 JYVÄSKYLÄ
info@jyvaskylankeilahalli.fi
www.jyvaskylankeilahalli.fi
Jyväskylän liikuntapalvelut

Jyväskylän liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut tarjoaa kattavat puitteet harrastaa erilaisia sisä- ja ulkoliikuntalajeja. Suurin liikuntapaikkakeskittymä on Hippoksen alueella, jossa sijaitsevat Hipposhalli, Monitoimitalo, kolme jäähallia sekä vesiliikuntakeskus AaltoAlvari. Yleisurheilun ja jalkapallon pääareena on Harjulla keskustan kupeessa. Kallioon rakennettu monitoimihalli Kuokkalan Graniitti kuuluu suosituimpien liikuntapaikkojen joukkoon. Ulkoliikunnan ja retkeilyn harrastajille on tarjolla yli 500 km ulkoilu- ja latureittejä sekä luonnonkauniita virkistysalueita.

Liikuntainfo
Puh: 014 266 4257
liikunta.info@jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/liikunta


VESILIIKUNTAA JYVÄSKYLÄSSÄ

Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari monipuolisine toimintoineen on vesiliikunnan helmi Jyväskylässä. Uimahallipalveluja Jyväskylässä tarjoavat myös idyllinen Vaajakosken uimahalli Wellamo sekä Tikkakosken uimahalli.

AaltoAlvari
Katso sijainti kartalla

www.jyvaskyla.fi/liikunta
Puh: (014) 266 4296
Pitkäkatu 2
40700 JYVÄSKYLÄ

Wellamo
Puh: (014) 266 4331
Savonmäentie 7
40800 VAAJAKOSKI

Tikkakosken uimahalli
Katso sijainti kartalla

Puh: (014) 266 4335
Koulukatu 5
41160 TIKKAKOSKI
Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori


Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori sijaitsee keskellä luontoa, ja kuitenkin lähellä Jyväskylän palveluita. Kylpylässä on erilaisia allas- ja vesielementtejä sekä monipuolinen saunamaailma. Hotellissa on myös tarjolla virkistäviä wellness-ja fitness -palveluita. Loistavat puitteet ja monipuoliset elämysohjelmat tekevät hotellista ja sen kylpylästä ainutkertaisen.

Hotellissa on 800 m2 allasosasto, jossa on kuntouintiallas, lasten allas, kylmäallas, porealtaita, lämmin vesilaguuni, useita hierovia pisteitä sekä allasbaari. Saunoja on yhteensä 8, joista yksi on yhteinen höyrysauna ja kaksi on tilaussaunoja. Kylpylässä on Panorama Bar-kahvila, josta voi ostaa makeaa ja suolaista pikkunälkään.

Kylpylän yhteydessä toimiva hyvinvointiosasto tarjoaa erinomaiset kauneudenhoito- ja hemmottelupalvelut sekä laajan valikoiman hyvinvointipalveluita. Hyvinvointi-klinikalla 4-eventin liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset antavat sinulle ja työyhteisöllesi eväitä energisempään elämään. Hyvinvointiosastolla on tarjolla myös fysioterapia- ja hierontapalveluja. Hyvinvointiosaston yhteydessä on kuntosali.Puh: (014) 628 211
Laajavuorentie 30
40740 JYVÄSKYLÄ
laajavuori.rantasipi@restel.fi
www.rantasipi.fi
Liikuntakeskus Hutunki

Liikuntakeskus Hutunki

Hutunki pidentää ikää
Katso sijainti kartalla

Tule liikkumaan, pitämään hauskaa ja kohottamaan kuntoa liikuntalajien keitaaseen Hutunkiin. Laaja lajivalikoimamme sopii kaikille pienistä isoihin ja meiltä löydät haluamasi aina lasten seikkailuleireistä työporukoiden virkistysiltamiin, oman porukan vakiovuoroista uusien lajien kokeilukertoihin. Lajeina mm. keilaus, tennis, sulkapallo, seinäkiipeily, salibandy, pöytätennis, biljardi, minigolf, intercrosse ja korfpallo. Kahvilassa ja saunakabinetissa maittavat tarjoilut, myös hyvin varusteltu kokoustila. Katso lisää ja varaa oma pelivuorosi: www.hutunki.fi. Tervetuloa!Puh: 010 423 2200
Reinontie 7
40800 Vaajakoski, JYVÄSKYLÄ
hutunki@hutunki.fi
www.hutunki.fi

ATC sisäampumarata


Puh. 020 729 9854
Varikkotie 160
40800 VAAJAKOSKI
atc@armoria.fi
www.armoria.fi

Killerin Liikuntakeskus


Gsm: 050 545 5374
Raviraitti 4
info@killerinliikunta.fi
www.killerinliikunta.fi

Salmirannan skeittihalli

Puh: 040 460 6934
Salmirannantie 3
40520 JYVÄSKYLÄ
liikunta.info@jkl.fi
www.rullalauta.fi/jyvaskyla

Laukaa

Kylpylähotelli Peurunka

Kylpylähotelli Peurunka

Katso sijainti kartalla

Uusi avaruusteemainen kylpylä, jossa 130 m liukumäki, 100 m pitkä jokirata, porealtaat, lastenallas, vesihierontapisteet, kylmä- ja lämminvesialtaat, infrapuna- ja höyrysaunat. Pelikenttiä, kuntosalit sekä uudessa 4-rataisessa viihdekeilahallissa on myös hohtokeilausta. Kesästä nautit hiekkarannalla, soudat Peurunkajärvellä, patikoit tai pyöräilet luontopoluilla. Kesän pelihetkiin sopii frisbeegolf 20-väylän radalla, tennis ja rantalentopallo. Talvisin on tarjolla ohjattuja liikuntaryhmiä sekä monipuolinen latuverkosto. Välinevuokraamosta saat mm. veneen ja sukset. Testiaseman palvelut soveltuvat kaikille liikunnan harrastajille. Tarjolla on myös kylpylähotellin palvelut mm. ravintola ja day spa. Jää- ja curlinghalli on aivan pihapiirissä. Katso aukioloajat netistä. Avoinna joka päivä.

Puh: 020 751 6802
Peurungantie 85
41340 LAUKAA
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi

Muurame

Muuramen monitoimitalo ja uimahalli

Puh: 014 659 760
Mäkeläntie 10
40950 MUURAME
http://www.muurame.fi/fi/monitoimitalo/

 Asemakatu 6, 40100 JYVÄSKYLÄ, Puh: (014) 266 0113, matkailu@jkl.fi