Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Kaupunkirakennelautakunnan ja sen alaisten jaostojen sekä Jyväskylän seudun jätelautakunnan tehtäväalueiden toimintasääntö (2018)


Selvennys: 9/2018


Kiinteistöinsinööri, toimitusinsinööri, mittauspäällikkö, maanmittausteknikko tai maanmittausinsinööri
1) huolehtii maankäyttö ja rakennusasetuksen 75 §:n mukaisesta rakennuksen paikan merkitsemisestä.

Tonttipäällikkö, tontit ja maanhallinta -palveluyksikön projektipäällikkö, toimitusinsinööri, maankäyttöinsinööri, maanmittausinsinööri tai maankäyttöteknikko
1) edustaa Jyväskylän kaupunkia maanmittaus- ja lunastustoimituksissa
2) päättää naapuruussuhteisiin liittyvien lausuntojen ja suostumusten antamisesta kaupungin omistamien kiinteistöjen osalta

Kiinteistöjen kauppakirjat, vaihtokirjat, maanvuokrasopimukset ja maankäyttösopimukset al- lekirjoittaa kiinteistöinsinööri, tonttipäällikkö, tontit ja maanhallinta -palveluyksikön projekti- päällikkö, maankäyttöinsinööri, toimitusinsinööri tai maankäyttöteknikko ja varmentaa kiinteistöinsinööri, tonttipäällikkö, tontit ja maanhallinta -palveluyksikön projektipäällikkö, maankäyttöinsinööri, toimitusinsinööri, maankäyttöteknikko tai maankäyttösihteeri.

5 § Viranhaltijoiden toimivalta rakennus- ja ympäristöjaoston hallintosäännössä
määrätyllä tehtäväalueella

Hallintosäännön perusteella kaupunkirakenteen toimialalle kuuluvan ja kaupunkirakennelautakunnan alaisen rakennus- ja ympäristöjaoston hallintosäännössä määrättyjen erityistehtävien ja toimivallan siirtämisestä rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun palveluyksiköille määrätään seuraavaa:

Esimiesten yleisten tehtävien ja viranhaltijan yleisen toimivallan lisäksi palvelujohtaja vastaa jaostossa käsiteltävien asioiden valmistelusta, esittelystä, päätösten täytäntöönpanosta ja raportoinnista ottaen huomioon hallintosäännössä toimialajohtajalle määrätty toimivalta. Lisäksi palvelujohtaja päättää vastuualueensa tutkimusluvista.

Asian käsittelystä perittävän maksun määrää asian käsittelijä voimassa olevan taksan tai maksun määräämistä koskevan muun päätöksen mukaisesti.

Päätöksestä tai toimenpiteestä perittävän maksun määrää asian käsittelijä voimassa olevan taksan tai maksun määräämistä koskevan muun päätöksen mukaisesti.

Lakimies päättää
1) maankäyttö- ja rakennuslain 158 §:ssä ja 159 §:ssä tarkoitetusta rakennusrasitteen perustamisesta
2) maankäyttö- ja rakennuslain 160 §:ssä tarkoitetusta rasitejärjestelystä
3) maankäyttö- ja rakennuslain 164 §:n mukaisesta kiinteistöjen yhteisjärjestelystä.

Maankäyttö- ja rakennuslaissa sekä -asetuksessa rakennusvalvontaviranomaisen tehtäväksi määrätyt asiat, lukuun ottamatta
- hallintopakkoa ja oikaisuvaatimuksen käsittelemistä koskevia asioita
- maankäyttö- ja rakennuslain 161 §:n mukaista määräämistä
- maankäyttö- ja rakennusasetuksen 82 §:n mukaista määräämistä
- lakimiehen tehtäväksi siirrettyjä asioita
ratkaisee johtava rakennustarkastaja, kaupunkikuva-arkkitehti, lupa-arkkitehti, lupainsinööri, lvi-insinööri tai toimistoinsinööri.

<< edellinen sivu   jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje