Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Jätetaksa 2018


Selvennys: Jyväskylän kaupungin jätetaksa 2018
Tunniste: 2018


7 a § SAARESSA SIJAITSEVAN VAPAA-AJAN KIINTEISTÖN JÄTEMAKSU

Saaressa sijaitseva vapaa-ajan kiinteistö, joka ei ole kiinteistöittäisen jätehuollon piirissä, kuuluu kunnan jätehuoltojärjestelmään Jyväskylän kaupungin satamasta tai venevalkamasta osoitetun sekajätteen keräyspisteen käyttäjänä. Satamasta tai venevalkamasta osoitetusta jätteenkeräyspaikasta peritään jätemaksu.

jätemaksu
20,00 €/ vuosi (alv 0 %)
24,80 €/ vuosi (alv 24 %)

Saaressa sijaitsevan vapaa-ajan kiinteistön jätemaksu laskutetaan kerran vuodessa rakennuksen haltijalta tai kiinteistön omistajalta rakennusrekisterissä vuosittain 1.5. voimassa olevien omistajatietojen perusteella. Kiinteistön omistaja tai rakennuksen haltija on velvollinen ilmoittamaan kiinteistön omistajatietojen muutoksesta Mustankorkea Oy:lle.

8 § MAKSUJEN VEROLLISET HINNAT

Jätehuoltoviranomainen on hyväksynyt verottomat jätemaksut. Tämän taksan maksujen oheen on lisätty näkyviin myös jätemaksujen verolliset hinnat (alv 24 %).

9 § VOIMAANTULO

Tämä jätetaksa tulee voimaan 1.1.2018. Jätetaksa astuu voimaan, vaikka sen hyväksymistä koskevaan päätökseen haettaisiin muutosta. Jätetaksa on voimassa toistaiseksi, kunnes eri päätöksellä toisin määrätään. Tämä taksa kumoaa voimaantullessaan Jyväskylän seudun jätelautakunnan hyväksymän edellisen jätetaksan.

<< edellinen sivu   

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje