Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Rakennusvalvonnan taksa 2018

vaihtoehtoinen nimi: Jyväskylän kaupungissa rakennusvalvonnan tarkastus- ja valvontatehtävistä sekä muista viranomaistehtävistä suoritettavat maksut
Tunniste: 2018


MUUT TYÖT

105. Pihamaan korkeuksien tarkistaminen ennen loppukatselmusta 120€

Aidan paikan merkitseminen tai sijaintikatselmuksen toimittaminen
106. - kultakin pisteeltä 64€
107. - kuitenkin vähintään 116€

Maalämpökaivon sijaintikatselmuksen toimittaminen
108. - perusmaksu 116 € (1-3 kaivoa), lisäkaivot 10 € /kpl

Mikäli kohdissa edellä mainittujen perusteiden mukaan laskettu maksu osoittautuu suoritettuun työhön nähden kohtuuttoman korkeaksi tai alhaiseksi, peritään maksu todellisten kustannusten mukaisesti (Esim. uusintalaskenta ennen rakennusluvan myöntämistä tai sen jälkeen).
Käytettävät tuntiveloitushinnat ovat (sis. Alv 24 %)
- DI, AMK-insinööri, mittausteknikko 101€ /tunti
- muu henkilöstö 74€ /tunti
- mittausryhmä 119€ /tunti
vähimmäisaikaveloitus 1 h

KIINTEISTÖINSINÖÖRIN TOIMENPITEISTÄ SUORITETTAVIEN MAKSUJEN PALAUTTAMINEN ESIM. LUVAN RAUKEAMISEN JOHDOSTA

Mikäli rakennuspaikan laskenta on tehty mutta rakennusta ei ole merkitty maastoon palautetaan hakijalle 70 % maastoon merkinnän kustannuksista sekä sijaintikatselmuksen kustannus kokonaan.

Mikäli rakennuspaikan laskenta on tehty ja rakennus on merkitty maastoon, palautetaan hakijalle sijaintikatselmuksen kustannus kokonaan.

Mikäli rakennuspaikan laskenta on tehty ja rakennus on merkitty maastoon ja sen sijainti on mitattu, ei palautusta suoriteta.

Maksujen voimaantulo

Nämä rakennusvalvontaviranomaisen tarkastus- ja valvontamaksut tulevat voimaan 1.1.2018. Maksu määräytyy niiden maksujen mukaan, jotka ovat voimassa lupapäätöksen päätöspäivänä tai viranomaistehtävän suorittamishetkellä.

Näiden maksujen päätöksillä kumotaan rakennus- ja ympäristölautakunnan 29.11.2016 hyväksymät rakennusvalvonnan tarkastus ja valvontamaksut.

Kiinteistöinsinöörin toimenpiteistä suoritettavat maksut on hyväksytty kaupunkirakennelautakunnassa 2.12.2014 ja ne tulevat voimaan 1.1.2015.

<< edellinen sivu   

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje