Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Jyväskylän kaupungin hankintaohjeet (2017)


Selvennys: 10/2017


Puitejärjestely / Yhden tai usean hankintayksikön ja yhden tai usean toimittajan välinen sopimus, jossa sovitaan joko kaikista hankintaan sovellettavista ehdoista tai osa ehdoista jätetään auki. Käynnistetään yleensä avoimella, rajoitetulla tai neuvottelumenettelyllä, mutta muitakin hankintamenettelyjä voi käyttää

Dynaaminen hankintajärjestelmä / Täysin sähköinen hankintamenettely tavanomaisille ja markkinoilla yleisesti saatavilla oleville hankinnoille [eli tuotteille]. Avoin kaikille järjestelmän ehdot täyttäville tarjoajille koko hankintasopimuksen keston ajan.

Sähköinen huutokauppa / Sähköisesti alenevin hinnoin tai tarjouksen sisältämiä tekijöitä koskevin uusin arvoin toteutettava huutokauppamenettely sen jälkeen, kun hankintayksikön valitseman hankintamenettelyn perusteella tarjoajat on arvioitu ja tarjoukset käsitelty. Ei sovi lähtökohtaisesti rakennusurakoiden tai henkisten suoritusten hankintaan. Hankinnan sisältö tulee määrittää riittävän tarkasti ja yksiselitteisesti.

Sähköinen luettelo / Ei varsinainen hankintamenettely. Tarjoukset voidaan vaatia esitettäväksi sähköisen luettelon muodossa tai tarjoukseen liitetään sähköinen luettelo. Sähköisen luettelon käytöstä on mainittava hankintailmoituksessa.

Yleisesti käytettyjen avoimen ja rajoitetun hankintamenettelyn lisäksi tulee harkita myös muiden hankintamenettelyiden soveltuvuutta kilpailuttamiseen. Valinta tulee tehdä aina tapauskohtaisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Erityisesti tulee kiinnittää huomiota dynaamisen hankintajärjestelmän, sähköisen huutokaupan ja innovaatiokumppanuuden antamiin mahdollisuuksiin.

<< edellinen sivu   jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje