Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Jyväskylän kaupungin hankintaohjeet (2017)


Selvennys: 10/2017


Yleisiä sopimusehtoja suositellaan käytettäväksi, koska ne helpottavat sopimuksen laatimista. On kuitenkin hyvä huomata, että oleellisimmat sopimuskohdat on syytä aina tarkastaa ja tarvittaessa täsmentää tapauskohtaisesti. Yleiset sopimusehdot eivät sellaisenaan toimi sopimuksena, vaan niiden lisäksi on aina laadittava varsinainen sopimusasiakirja. Sopimusehtojen on aina oltava suhteessa hankinnan kohteeseen.

1.6. Hankintojen linjaukset ja hankintaohjeet

Hankintojen linjaukset
Jyväskylän kaupungin ”Hankintojen linjauksissa” on määritelty hankintatoimen strategiset tavoitteet ja keinot. Lisäksi linjauksista ilmenee hankintojen ohjaus- ja kehittämistoimenpiteitä sekä osa-alueita, joihin hankintatoimen kehittämisessä tulisi keskittyä.

Jyväskylän kaupunginhallitus on hyväksynyt 25.9.2017 ”Hankintojen linjaukset”, jotka toimivat julkisten hankintojen strategisena pohjana. Linjausten tavoitteena on tehdä Jyväskylän kaupungissa vaikuttavia ja innovatiivisia julkisia hankintoja.

Hankintojen linjausten liitteenä on ”Vaikuttavien hankintojen tiekartta”, joka toimii hankintojen linjausten toteuttamisen ja seurannan välineenä. Tiekarttaan on kerätty kunkin toimialan ja tiettyjen liikelaitosten vaikuttavat tulevat hankinnat sekä toimialoittain hankintoihin liittyviä kehittämiskohteita.

Hankintojen linjaukset ja vaikuttavien hankintojen tiekartta löytyvät intrasta.

Vaikuttavien hankintojen tiekarttaa päivitetään vuosittain kilpailuttamispalveluiden johdolla.

Hankintaohjeet
Hankintaohjeet koskevat kaikkia julkisia hankintoja. Mikäli näissä ohjeissa ilmenee ristiriitaa lainsäädännön tai oikeuden päätösten kanssa, hankintaan noudatetaan aina ensisijaisesti voimassa olevaa lainsäädäntöä ja oikeuden päätöksistä ilmeneviä oikeusohjeita näiden ohjeiden sijasta.

<< edellinen sivu   jatkuu >>

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje