Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Kaupunkirakennepalveluiden ja liiketoiminnan johtosääntö (2009)


Tunniste: 2009


6 § Esittely

Lautakunnissa asiat esittelee palvelualueen johtaja tai toimintasäännössä määrätty lautakunnan alaisen vastuualueen johtaja tai viranhaltija. Koko palvelualuetta koskevat asiat, palvelualueen talousarvioesityksen sekä muut strategisesti tai taloudellisesti merkittävät asiat esittelee palvelualueen johtaja. Palvelualueen johtaja voi toimintasäännön määräysten estämättä ottaa muunkin asian esiteltäväkseen, lukuun ottamatta asioita, joissa ei ole kuntalain mukaista otto-oikeutta.

7 § Palvelualueen johtaminen

Kaupunkirakennepalvelujen ja liiketoiminnan palvelualuetta johtaa apulaiskaupunginjohtaja, jonka valitsee kaupunginvaltuusto. Apulaiskaupunginjohtajan tehtävistä, toimivallasta, sijaisuuden hoidosta ja kelpoisuusvaatimuksista määrätään hallintosäännössä.

8 § Muut säännöt

Kaupunkirakennepalveluissa sovelletaan tämän johtosäännön lisäksi Jyväskylän hallintosääntöä ja palvelualueella toimivien lautakuntien hyväksymiä toimintasääntöjä sekä lautakunnan tekemiä delegointipäätöksiä.
Liiketoiminnassa sovelletaan tämän johtosäännön lisäksi hallintosääntöä, liikelaitosten johtosääntöä ja Keski-Suomen Pelastuslaitos Liikelaitoksen johtosääntöä.

9 § Voimaantulo

Tämä johtosääntö tulee voimaan 1.1.2009. Sitä sovelletaan vuonna 2008 asioissa, jotka koskevat uutta Jyväskylän kaupunkia.

<< edellinen sivu   

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje