Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Kunnallinen määräyskokoelma

Sosiaali- ja terveystoimen toimintasääntö


Tunniste: 2006


8§ Erityislakien mukaan sosiaali- ja terveystoimelle kuuluvan päätösvallan siirtäminen

Sosiaali- ja terveyslautakunta määrää kansanterveyslaissa tarkoitetun vastaavan lääkärin avoterveydenhuollon palvelut -tulosalueelta.

Tulosaluejohtaja antaa tarvittaessa alaisensa viranhaltijan päätettäväksi erityislakien mukaisia asioita.


9§ Muu päätösvalta

Työtehtäviin liittyvistä ulkomaanmatkoista päättää sosiaali- ja terveysjohtaja.

Sosiaali- ja terveysjohtaja päättää laskujen hyväksyjistä.

Tutkimusluvat myöntää kehittämispäällikkö, tulosaluejohtaja tai hänen valtuuttamansa viranhaltija.

Jos syntyy epätietoisuutta siitä, kenen hoidettavaksi jokin tehtävä kuuluu, sosiaali- ja terveysjohtaja päättää, kenen tehtäväksi se annetaan.

Sosiaali- ja terveysjohtaja, tulosaluejohtaja tai palveluyksikön johtaja päättää työntekijänsä oman auton käyttöoikeudesta.


10§ Esittely

Lautakunnan ja yksilöhuoltojaoston asioiden esittelystä on säädetty toimialan johtosäännön 8 §:ssä. Sosiaali- ja terveyslautakunnassa sosiaali- ja terveysjohtajan ollessa estyneenä asiat esittelee hallinto- ja talousjohtaja. Jos molemmat ovat estyneet, esittelijänä toimii lautakunnan määräämä tulosaluejohtaja.


11§ Asiakirjojen allekirjoittaminen

Lautakunnan päätöksen perusteella tai muutoin koko tulosaluetta sekä kahta tai useampaa palveluyksikköä koskevat sopimukset, sitoumukset ja muut asiakirjat allekirjoittaa tulosaluejohtaja, ellei lautakunta toisin määrää.

Koko toimialaa sekä kahta tai useampaa tulosaluetta yhteisesti koskevat sopimukset, sitoumukset ja muut asiakirjat allekirjoittavat sosiaali- ja terveysjohtaja tai hallinto- ja talousjohtaja.

Päätökset ja sopimukset, jotka henkilö tekee hänelle annetun päätösvallan nojalla, allekirjoittaa asianomainen päätöksentekijä.

Yksilöhuoltojaoston päätöksistä tehtyjen valitusten johdosta annettavat selvitykset allekirjoittaa asianomaisen palveluyksikön johtaja.

Muistutuksista vastineen antaa asianomaisen palveluyksikön johtaja, ellei muistutus koske häntä. Tällöin vastineen antaa tulosaluejohtaja.


12§ Otteiden oikeaksi todistaminen

Pöytäkirjanotteen todistaa oikeaksi päätöksentekijä, pöytäkirjanpitäjä, sosiaali- ja terveysjohtaja, tulosaluejohtaja, palveluyksikön johtaja hänen sijaisensa tai toimialajohtajan määräämä muu henkilö.


13§ Voimaantulo

Tämä toimintasääntö tulee voimaan 1.1.2006 ja sillä kumotaan 1.5.2005 voimaan tullut sosiaali- ja terveystoimen toimintasääntö.

<< edellinen sivu   

Kunnallinen määräyskokoelma :: Z-Vanhat ::

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje