Nuorten taidetyöpaja Facebookissa

Etsivä työ

Etsivä työ on tarkoitettu 15- 29- vuotiaille nuorille. Asiointi etsivän työn ohjaajan kanssa on aina vapaaehtoista, luottamuksellista, maksutonta ja nuorten toiveista lähtevää toimintaa.

Etsivässä työssä nuoren kanssa pohditaan sellaisia ratkaisuja, jotka vievät elämässä eteenpäin. Etsivä työ on sinulle, joka haluat selkeyttää elämäntilannettasi tai kaipaat apua vaikka arjen sujumisessa ja asioiden hoitamisessa. Etsiväntyön tarve voi liittyä esimerkiksi tulevaisuuden suunnitteluun, toimeentuloon, asumiseen, terveyteen tai sosiaalisiin tilanteisiin. Sinä itse päätät, mihin asioihin toivot muutosta ja sen, millä tavoin voimme olla tukenasi. Yhteistyö voi olla käytännössä yhteydenpitoa, sopivien palveluiden etsimistä ja yhdessä asioiden hoitamista. Etsivän työn ohjaaja tapaa sinua valitsemassasi paikassa, kuten kahvilassa, virastossa, toimistolla tai kotonasi.

Etsivien toiminnallinen Akkuryhmä kokoontuu keskiviikkoisin ja torstaisin klo. 12- 15 Nuorten taidetyöpajalla. Avoin akkuryhmä on tarkoitettu sinulle alle 29-vuotias, joka kaipaat tekemistä arkeen. Ohjelmassa on mm. kädentaitoja, kokkausta, retkeilyä, pelejä, tutustumiskäyntejä ja liikuntaa. Ryhmän sisällöstä päättävät osallistujat itse. Jos kiinnostuit ryhmästä, ota yhteyttä vastuuohjaaja Leena Kautto-Koukkaan.

www.facebook.com/groups/akkuryhma/

Näin homma etenee:
Ota yhteyttä! Tsekataan tilanteesi ja suunnitellaan jatkoa yhdessä. Etsivään työhön voi ottaa yhteyttä myös nuoren lähipiiri ja verkostot. Yhteydenotot suoraan yksittäiseen työntekijään puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostitse, WhatsAppilla tai Facebookin kautta.

Ota yhteyttä:

Leena Kautto-Koukka
040 052 3139
etunimi.sukunimi@jkl.fi
fb:etsivaleena

Merja Jämsinen
040 052 3049
etunimi.sukunimi@jkl.fi
fb:etsivamerja

Hanne Kortelainen
050 311 8354
etunimi.sukunimi@jkl.fi
fb:etsivahanne

Liisa Niemelä
050 311 8358
etunimi.sukunimi@jkl.fi
fb:etsivaliisa

Hanna Leino
050 311 9981
etunimi.sukunimi@jkl.fi
fb:etsivahanna

Karin Pasanen
050 449 7604
etunimi.sukunimi@jkl.fi
fb: etsivakarin