Olisiko sinusta taitotiimiläiseksi?

Julkaistu 14.11.2016 | Kirjoittaja | Luokka:

Haku kevään 2017 taitotiimiin on nyt auki! 

Tehtäväkuvaus
Taitotiimiläisenä toimit osana Nuorten Taidetyöpajan työyhteisöä. Taitotiimissä kunkin tiimiläisen työtehtävät räätälöidään yksilöllisesti, yhdessä suunnitellen. Työ voi sisältää sekä pajan ohjaustehtäviä yhdessä työvalmentajan kanssa, että muita Taidetyöpajan arkeen kuuluvia tehtäviä. Jokaisen pajan erilliset tehtävänkuvaukset löytyvät liitteenä.  Työ alkaa kaikille taitotiimiläisille yhteisellä kahden viikon mittaisella koulutusjaksolla 9.1.-20.1.2017 ja jatkuu tämän jälkeen maksimissaan kesäkuun loppuun saakka. Työaika on 7h päivässä (pääsääntöisesti 8.30–15.30.)

Kelpoisuusvaatimukset
Valittavilta edellytämme kokemusta Taidetyöpajan toiminnasta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme myös halua oppia ohjaustoimintaa. Taitotiimissä voit olla työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa. Voit varmistaa oman oikeutesi työkokeiluun TE -toimistosta.

Hakeminen
Taitotiimiläisiä haetaan seuraaville pajoille: Elämys, Reili, Startti, Virta, Vola, Voltti. Paikat täytetään, jos hakijan osaaminen vastaa pajan tarpeita.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee käydä ilmi hakijan tavoitteet Taitotiimissä työskentelyn suhteen sekä motivaatio ja kiinnostus haettua tehtävää kohtaan.

Hakuaika päättyy 25.11.2016 kello 16. Hakemus tulee toimittaa työvalmentaja Anu Lahtiselle.

Lisätietoja antaa
Pajojen valmentajat sekä taitotiimin työvalmentaja Anu Lahtinen p. 050 593 6140, s-posti: anu.r.lahtinen@jkl.fi

TAITOTIIMIN AVOIMET PAIKAT, 6 paikkaa

Elämys
Elämyspajalle haetaan taitotiimiläistä, joka täyttää seuraavat vaatimukset: säänkestävä, muita innostava, tuntee paloa ryhmänohjaukseen, tuntee kellon (8.30–15.30). Plussaa terveelliset elämäntavat, tai pyrkimys niihin, sekä tasapaino (työtehtävät saattavat sisältää slackliningia ja kiipeilyä. Lisätietoja työtehtävistä antaa Elämyspajan ohjaaja Sampo Salo (puh.050 311 8276.)

Reili
Reiliin haetaan oma-aloitteista ja aktiivista taitotiimiläistä apuohjaajan hommiin! Toivomme ennakkoluulotonta asennetta tarttua uusiinkiin asioihin ja rohkeutta heittää omia ideoita peliin. Taitotiimiläisen tehtäviin kuuluu toimia esimerkkinä kuin myös harjoitella ryhmänohjaamista omien vahvuuksiensa mukaisesti. Lisätietoja antaa Anu Lahtinen (puh. 050 593 6140.)

Startti
Oletko innostunut, joustava ja sopeutuvainen apuohjaaja? Jos vastasit kyllä, tervetuloa joukkoomme! Haitaksi ei ole, jos hallitset hitusen kädentaitojuttuja tai osaat jonkin muun näpsäkän homman, josta voi olla apua ryhmän ohjaamisessa. Omia ideoita saa ehdottomasti tuoda mukanaan! Myös innostunut ja avoin mieli on pelkkää plussaa. Lisätietoja antaapi Starttipajan ohjaaja Hanna Jylhä-Natri (puh. 050 523 9550.)

Virtapaja

Virtapajalle apuohjaajaksi? Virtapaja kaipailee keväälle taitotiimiläistä apuohjaajan tehtäviin. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja positiivista työotetta. Tulet hyvin toimeen erilaisten pajalaisten kanssa, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Olet valmis tulemaan pajalle kesken pajajakson. Toimit esimerkkinä ryhmässä ja olet valmis myös ohjaamaan jotain toimintoja. Lisäksi avoin mieli ja valmius heittäytyä uusiin juttuihin ovat plussaa! Lisätietoja työtehtävistä antaa Virtapajan ohjaaja Tiina Tuukkanen (p. 050 366 6568.)

Vola
Vola -pajan taitotiimiläinen voi toimia pajassa apuohjaajana sekä ideoida ja toteuttaa yhdessä pajan ohjaajan kanssa erilaisia teemoja sisältöihin liittyen. Pajalle hakevalta henkilöltä edellytetään oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja erilaisiin tilanteisiin/ympäristöihin sopeutumista. Soittotaito on tietenkin hyödyksi. Lisätietoja työtehtävistä antaa Vola –pajan ohjaaja Jarkko Lapikisto (puh. 050-311 8972.)

Voltti
Volttipajalle haetaan reipasta ja rohkeaa nuorta, joka on valmis työskentelemään isossa ryhmässä sekä esimerkkipajalaisena että tarvittaessa apuohjaajana, omien vahvuuksiensa mukaisesti. Vahvuudeksi katsotaan ennakkoluuloton asenne ja kyky heittäytyä myös muuttuviin tilanteisiin! Lisätietoja saa Titta Himangolta, (puh. 050 311 8273.)