Luokka-arkistot: Nuorten Taidetyöpaja

Haku syksyn eräneidot -ryhmään on käynnissä!

Julkaistu 11.08.2016 | Kirjoittaja | Luokka:

Julisteen tiedosta poiketen hakuaikaa on  7.9. saakka ja ryhmä aloittaa 23.9. Eräneidot toteutetaan yhteistyössä Nuorten Taidetyöpajan ja Oiva ja Ilona-hankkeen kesken.

Lisätietoja saat pajalta Anulta (050 593 6140) tai Oivan ja Ilonan Katrilta (040 192 5010).

Er_neidot_juliste_syksy_

Akku-ryhmän kesä ja- heinäkuun ohjelma

Julkaistu 02.06.2016 | Kirjoittaja | Luokka:

Ennen kesälomille kirmaamista Akku-ryhmän ohjelmasta löytyy mm.piknikkitouhuja ja frisbeegolfia.

Akku-ryhm_n_mainos_kes_-hein_kuu_5_pd

Haku syksyn 2016 taitotiimiin on avoinna!

Julkaistu 23.05.2016 | Kirjoittaja | Luokka:

Nuorten Taidetyöpaja etsii TAITOTIIMILÄISIÄ SYKSYLLE 2016!

Tehtäväkuvaus:
Taitotiimiläisenä toimit osana Nuorten Taidetyöpajan työyhteisöä. Taitotiimissä kunkin tiimiläisen työtehtävät räätälöidään yksilöllisesti, yhdessä suunnitellen. Työ voi sisältää sekä pajan ohjaustehtäviä yhdessä työvalmentajan kanssa, että muita Taidetyöpajan arkeen kuuluvia tehtäviä. Jokaisen pajan erilliset tehtävänkuvaukset löytyvät alta.  Työ alkaa kaikille taitotiimiläisille yhteisellä kahden viikon mittaisella koulutusjaksolla 15.-26.8.2016 ja jatkuu tämän jälkeen maksimissaan joulukuun loppuun saakka. Työaika on 7h päivässä (pääsääntöisesti 8.30–15.30.)

Kelpoisuusvaatimukset:
Valittavilta edellytämme kokemusta Taidetyöpajan toiminnasta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme myös halua oppia ohjaustoimintaa. Taitotiimissä voit olla työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa. Voit varmistaa oman oikeutesi työkokeiluun TE -toimistosta.

Hakeminen:
Taitotiimiläisiä haetaan seuraaville pajoille: Kuvasta viestiksi, Tuunaten tuotteeksi, Voltti, Reili, Virta, Oppipaja, Akku. Paikat täytetään, jos hakijan osaaminen vastaa pajan tarpeita. Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee käydä ilmi hakijan tavoitteet Taitotiimissä työskentelyn suhteen sekä motivaatio ja kiinnostus haettua tehtävää kohtaan. Hakuaika päättyy 10.6.2016 kello 16. Hakemus tulee toimittaa työvalmentaja Anu Lahtiselle.

Lisätietoja antavat:
Pajojen valmentajat sekä taitotiimin työvalmentaja Anu Lahtinen p. 050 593 6140, s-posti: anu.r.lahtinen@jkl.fi

TAITOTIIMIN AVOIMET PAIKAT, 7 PAIKKAA

Kuvasta Viestiksi
Työtehtävät: Ohjaa ennalta sovittuja kokonaisuuksia KuVi-pajalle ja toimii KuVi:laisten apuna harjoitustöissä ja projekteissa. Taltioi talon yhteisiä tapahtumia.
Tekniset vaatimukset: Haettavan tulee osata käyttää järjestelmäkameraa (Canon), kuvanmuokkausohjelmia (Adobe Bridge, Photoshop). Videokuvaustaidot plussaa, mutta ei välttämätöntä työtehtävää hakiessa.
Hakijan ominaisuudet: Oma-aloitteinen, noudattaa annettuja aikatauluja, pystyy toimimaan eri pajojen mukana, ripaus taiteellista silmää ja tykkää työstään.

Lisätietoja työtehtävistä antaa KuVi-pajan ohjaaja Mikko Niemelä (puh. 050 311 8280)

Tuunaten tuotteeksi
Tuunaten tuotteeksi -pajan taitotiimiläinen voi toimia pajassa apuohjaajana ja/tai halutessaan ideoida yhdessä pajan ohjaajien kanssa erilaisia projekteja pajan teemaan ja sisältöihin liittyen. Pajalle hakevalta henkilöltä edellytetään oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja erilaisiin tilanteisiin/ympäristöihin sopeutumista. Kädentaidollinen osaaminen ja tee-se-itse ajattelutapa katsotaan eduksi.  Taitotiimiläinen tuntee työelämän peruspelisäännöt ja kykenee noudattamaan esimerkiksi annettuja ohjeita sekä sovittuja aikatauluja. Lisäksi edellytämme hyvää asennetta kaikkeen tekemiseen sekä intoa oppia uusia asioita.

Lisätiedot: Elina Ahonen (puh. 050 311 8271)

Voltti
Volttipajalle haetaan reipasta ja rohkeaa nuorta, joka on valmis työskentelemään isossa ryhmässä sekä esimerkkipajalaisena että tarvittaessa apuohjaajana, omien vahvuuksiensa mukaisesti. Vahvuudeksi katsotaan ennakkoluuloton asenne ja kyky heittäytyä myös muuttuviin tilanteisiin!

Lisätietoja saa Titta Himangolta, puh. 050 311 8273

Reili
Myös Reiliin haetaan oma-aloitteista ja aktiivista taitotiimiläistä apuohjaajan hommiin! Toivomme ennakkoluulotonta asennetta tarttua uusiinkiin asioihin ja rohkeutta heittää omia ideoita peliin. Taitotiimiläisen tehtäviin kuuluu toimia esimerkkinä kuin myös harjoitella ryhmänohjaamista omien vahvuuksiensa mukaisesti.

Lisätietoja antaa Anu Lahtinen (puh. 050 593 6140)

Virtapaja
Virtapajalle apuohjaajaksi? Virtapaja kaipailee syksylle taitotiimiläistä apuohjaajan tehtäviin. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja positiivista työotetta. Tulet hyvin toimeen erilaisten pajalaisten kanssa, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Olet valmis tulemaan pajalle kesken pajajakson. Toimit esimerkkinä ryhmässä ja olet valmis myös ohjaamaan jotain toimintoja. Lisäksi avoin mieli ja valmius heittäytyä uusiin juttuihin ovat plussaa!

Lisätietoja työtehtävistä antaa Virtapajan ohjaaja Anni Laitinen (p. 050 311 8938)

Oppipaja
Oppipaja etsii taitotiimiläistä, joka ei pienistä hätkähdä vaikka meininki on välillä melko räväkkää. Uskallat laittaa itsesi likoon, tulet hyvin toimeen teinien kanssa ja omaat todella pitkän pinnan. Plussaa on jos ysiluokan kouluhommat on vielä hallussa.

Lisätietoja antaa Pekka Mäkinen (p. 050 574 7421)

Akku
Akku-ryhmään haetaan innokasta ja omatoimista taitotiimiläistä apuohjaajan tehtäviin kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella (työaika 2 pv/vko). Akku on etsivän työn avoin ryhmä, joka kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Kokemus Akku-ryhmään osallistumisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa etsivän työn ohjaaja Leena Kautto-Koukka (p. 0400 523 139)

Nuorten Taidetyöpajan 15-vuotissyntymäpäivät

Julkaistu 13.05.2016 | Kirjoittaja | Luokka:

Juhlistamme 15-vuotista taivalta toukokuussa avoimien ovien sekä kutsuvierastilaisuuden merkeissä. Avoimet ovet järjestetään keskiviikkona 18.5. klo 9.00-15.00 ja päivän aikana on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintapisteisiin sekä tutustua eri pajojen toimintaan. Erityisesti odotamme näkevämme entisiä pajalla olleita nuoria, mutta tapahtuma on nimensä mukaisesti kaikille avoin.

Avoimet_ovet

Torstaina 19.5. juhlaviikko huipentuu kutsuvierastilaisuuteen, jonne odotamme saapuvaksi mm. entisiä työntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja muita taidetyöpajalle tärkeitä henkilöitä.

Tervetuloa!

 

Nuorten Taidetyöpajalle medianäkyvyyttä

Julkaistu 11.05.2016 | Kirjoittaja | Luokka:

Nuorten Taidetyöpaja on ollut viimeisen viikon aikana näkyvillä eri medioissa.

Huomenta Suomi 10.5.2016

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/605574 ”Jyväskylässä Etsivän nuorisotyön ohjaajat ovat auttaneet mm. työelämän ja koulun solmukohdissa olevia nuoria hyvällä menestyksellä, ohjaamalla heitä esimerkiksi työpajoihin.”

Radio Jyväskylä 9.5.2016

http://www.radiojyvaskyla.fi/uutiset-ja-haastattelut/jyvaskylan-taidetyopaja-tayttaa-15-vuotta/41/6798 ”Jyväskylän Taidetyöpaja on lähes yhtä vanha kuin nuorimmat sen osalliset. Pajatoiminta täyttää 15 vuotta ja merkkipaalua avoimien ovien sekä kutsuvierastilaisuuden merkeissä nyt toukokuussa.”

Radio Kompassi 4.5.2016

http://www.radiokompassi.fi/uutiset/paikallinen/tule-tutustumaan-nuorten-taidetyopajaan-tekemista-valokuvauksesta-sirkukseen-ja ”Jyväskylän Nuorten Taidetyöpaja täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan Taidetyöpajaan keskiviikkona 18.5. klo 9-15, jolloin järjestetään avoimien ovien päivä.”

 

Syksyn 2016 pajakalenteri on nyt julkaistu!

Julkaistu 11.05.2016 | Kirjoittaja | Luokka:

Se on nyt täällä! Nimittäin syksyn 2016 pajakalenteri ja se näyttää tältä! Kalenterin etusivulta löydät hakuohjeet, mikäli olet kiinnostunut hakemaan pajalle. Kuvat saat isommaksi klikkaamalla niitä.

Ei muuta kuin näkemisiin!

Syksy16 Syksy16toinen

Syksyn 2015 pajakalenteri on nyt julkaistu!

Julkaistu 30.04.2015 | Kirjoittaja | Luokka:

Syksyn pajakalenteri on nyt julkaistu vapun kunniaksi! Huomaathan kalenterin etusivulla olevat hakuohjeet, mikäli pajalle hakeminen kiinnostaa sinua. Kuvia klikkaamalla saat kuvat isommaksi.

Nähdään pajalla!

Pajakalenteri Syksy 2015_UPDATE Pajakalenteri Syksy 2015_UPDATE2

Tästä klikkaamalla saat kätevästi tulostettavan pdf-version pajakalenterista.

Joulu pajalla

Julkaistu 02.12.2014 | Kirjoittaja | Luokka:

Nuorten Taidetyöpaja avaa tänä jouluna ovensa jouluaattona 24.12.2014. Maksuton aaton tapahtuma on tarkoitettu kaikille alle 30 -vuotiaille nuorille. Jouluaattona klo 15.00–19.00 Taidetyöpajalla on tarjolla joulupuuroa ja muita herkkuja, rauhaisaa tunnelmaa, yhdessä oloa ja pieniä yllätyksiä. Tilaisuus on päihteetön.

Tavoitteena on, että tänä jouluna kaikilla nuorilla on paikka, jossa voi juhlia yhdessä toisten kanssa ja jossa voi tuntea olevansa tärkeä. Nuorten Taidetyöpajalle jokainen nuori on tervetullut.

Jyväskylän kaupunki tarjoaa tilat tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään osin lahjoituksin ja vapaaehtoistyönä.
Nuorten Taidetyöpaja sijaitsee Jyväskylän Tourulassa.

Joulu pajalla

 

 

Ovemme ovat avoinna 27.11.2014

Julkaistu 18.11.2014 | Kirjoittaja | Luokka:

AVOIMET OVET