Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Särkänniemen Karmiva Karnevaali 2018

Särkänniemessä järjestettiin tänäkin syksynä Karmiva Karnevaali tapahtuma. Sitä vietettiin 13 – 14 ja 16-20 lokakuuta.

Painovirhe pääsi 19. lokakuuta vierailemaan Karmivassa Karnevaalissa ja kokemus oli erinomainen.

Tapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista. Kiinnitimme heti huomiota siihen, että huvipuisto oltiin koristeltu teeman mukaisesti joka puolelta. Kävelimme alueen läpi ja oli mahtava nähdä miten paljon koristeluun ja tapahtuman ulkonäköön oli panostettu. Tunnelma oli välittömästi karmivampi kuin Linnanmäen iik!weekeillä, jossa hieman petyimme vähäiseen koristeluun. Karnevaali sopi mainiosti syksyyn ja Halloweenin aikaan.

Huvilaitteiden lisäksi tapahtumassa oli paljon muutakin ohjelmaa. Pääsimme näkemään mm. Sirkus- ja tulitaiteilijat, burlesque shown, vihaiset ja arvaamattomat zombiet, sekä värikkään ja energisen tanssiesityksen. Parhaiten mieleen jäi Tampereen Burlesque ryhmän esitys. Saimme nähdä kaksi erilaista burleskitaiteilijaa, jotka molemmat olivat loistavia ja viihdyttäviä. Myös zombiet olivat erittäin onnistuneita ja karmivia.

Meitä jäi kuitenkin vaivaamaan Zombie Zonella olleet ”zombiehyökkäykset” , koska se oli todella sekavaa ihmispaljouden vuoksi, emmekä tämän takia edes kuulleet ohjeita.

Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Karmiva karnevaali oli todella hauska kokemus. Toivottavasti meillä on mahdollisuus osallistua myös ensi vuonna ja tapahtuma pysyy yhtä viihdyttävänä edelleen!’

 

Avainsanat: ,

Kommentointi on pois päältä.