Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Linnanmäki IIK!WEEK 2018

Kauhu valtasi Linnanmäen -huvipuiston jo kolmatta kertaa. Kauhuviikko iik!week järjestetään Linnanmäellä 5.9 – 19.9, tuona aikana huvipuisto muuttuu karmivaksi ja pelon riivaamaksi.

Painovirhe kävi paikan päällä katsomassa minkälainen tapahtuma oli kyseessä!

Odotimme enemmän koristeluja ympäri aluetta, sekä myös enemmän jännitystä, kuten säikyttelyä. Sisäänkäynti alueelle oli samanlainen kuin edellisenä vuonna lukuunottamatta tuulessa hulmuavia valkoisia verisiä liinoja.

Huvipuistossa liikkuvat näyttelijät vetivät roolinsa hyvin sekä ottivat ihmiset huomioon näyttävästi. Maskeeraukset olivat todella onnistuneita. Etenkin kuollut morsian oli aidosti pelottavan näköinen sekä hämähäkki pukuun pukeutunut näyttelijä sai ihokarvat pystyyn lähtiessään jahtaamaan meitä moneen kertaan.

Kauhukohteita olisi saanut myös olla enemmän. Meille mieluisimpia olivat Romuttamo sekä Unohdetut.

Romuttamo oli uusi kohde sekä erittäin onnistunut sellainen. Lavasteet olivat kuin suoraan kauhuelokuvasta, mitä myös luvattiin. Romuttamon läpi kulkiessa iski oikeasti suuri jännitys ja pienimuotoinen paniikki, sekä halu kääntyä sisäänkäynnistä takaisin. Kun luuli pelon jo loppuvan avatessaan oven, joutuikin kävelemään vielä toisen ja kolmannenkin alueen läpi.

Unohdetut -kauhukohteeseen jonottaessa ohjeiksi annettiin ettei saa juosta, mutta juoksemista oli hyvin vaikea välttää näyttelijöiden lähtiessä perään. Lavasteet olivat karmivat sekä metallisien rappusten äänet niitä kävellessä ylös sopivat täydellisesti tunnelmaan.

Taikasirkus sekä Kammokuja olivat molemmat pelottavampia ja jännittävämpiä edellisenä vuonna, sillä tällä kertaa näyttelijät kauhukohteissa olivat hieman tylsiä, jonka takia lähdimme kohteista hieman pettyneenä.

Linnanmäen iik!week on kuitenkin kokemuksen arvoinen! Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa, olivat ne sitten kauhuteemaisia tai ei. Kauhukohteet ovat auki kello 16 – 22, joka tekee vain 6 tuntia. Suosittelemme siis menemään alueelle jo heti kello 16, ottaen huomioon jonottamiseen ja kuvailuun menevän ajan. Materiaali mitä saimme alueelta oli aika tylsää, sillä kauhukohteissa ei saanut kuvata ja niin kuin jo aiemmin mainittuna, koristelua olisi saanut olla huomattavasti enemmän sekä laajemmin. Linnanmäen iik!weekistä on toivottavasti tulossa meille joka vuotinen jatkumo ja odotamme innolla ensi vuoden iik!weekiä!

Avainsanat: ,

Kommentointi on pois päältä.