Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Päätä kouluvuosi Toukofestin -iltabileissä!

tf_iltabileet_hdr

On taas se aika vuodesta, kun sanotaan hetkeksi hyvästit koulun penkille. Mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa kouluvuoden päätöstä kuin Toukofest.

Keskiviikkona 30.5. kannattaa olla paikalla Jyväskylän Hippoksella, sillä vuosittain järjestettävä Toukofest huipentuu tuttuun tapaan iltabileisiin.

Nämä bileet eivät jätä ketään kylmäksi, sillä lavan ottavat haltuun trap soundillaan Turusta ponnistava Mauno Gang sekä tänä vuonna Emma Gaalassa Vuoden tulokas -ehdokkaana ollut Cledos ja kesällä 2018 kaikilla Suomen suurimmilla festareilla esiintyvä IBE. Lavalle nousee myös myöhemmin tänä vuonna kitaravetoisen albumin julkaiseva TippaTippa T -nimensä vaihdettuaan hän jätti härskit klubiträpit taakseen ja siirtyi kitaraan ja lauluun.

Tapahtumassa on ilmainen narikka, johon kuuluu jättää ulkotakit, isot laukut sekä muut suuremmat esineet kuten mopokypärät. Voit milloin tahansa hakea tavarasi narikasta, näyttäessä narikkalappua, jonka saat jättäessäsi tavarasi narikkaan.

Saapuessasi tapahtumapaikalle, jokaisen laukut ja reput tarkistetaan. Älä ota mukaan teräaseita tai muuta vastaavaa. Nestettä sisältävät pullot tyhjennetään, joten varmista, että pullosi on täysin tyhjä. Näin vältetään alkoholin päätymistä tapahtumaan, joka on päihteetön. Päihtyneet juhlijat poistetaan bileistä välittömästi.

Ovet bileisiin aukeavat klo 18 ja tapahtuma päättyy viimeistään klo 23. Iltabile-rannekkeella pääsee matkaamaan bussilla tapahtuman jälkeen linjoilla 1-43. Alle 12-vuotiaiden suositellaan saapuvan huoltajan seurassa.

Näitä bileitä ei kannata missata!

http://toukofest.fi/

Avainsanat: , , , , , ,

Kommentointi on pois päältä.