Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Cheekin Täältä Sinne -kiertue saapui Jyväskylään

_mg_5091

Suomen ehdottomasti viihdyttävin ja suurin hiphop-artisti Cheek saapui TÄÄLTÄ SINNE -kiertueellaan Jyväskylän LähiTapiola Areenalle perjantaina 18. toukokuuta. Räppäri ilmoitti viime vuoden lopulla päättävänsä uransa syksyllä 2018. Kiertue jää räppärin viimeiseksi.

Cheek lopettaa uransa elokuussa Valot Sammuu -jäähyväiskonserttiin Lahden Mäkimonttuun, josta kaikki alkoi.

Cheekin 15:sta jäähallikonsertista koostunut Alpha Omega Tour myi yli 75 000 lippua ja teki historiaa Suomen suurimpana loppuunmyytynä kiertueena. Räppäri on myös ainoa kotimainen artististi, joka on myynyt Helsingin Olympiastadionin loppuun, ja vielä kahdesti. Oletetusti siis liput jäähyväiskonserttiin myytiin loppuun alle minuutissa, jonka vuoksi järjestetään myös lisäkonsertti samassa paikassa edellisenä iltana.

img_4706

Lämppärinä kiertueella toimii Lukas Leon, joka signattiin tänä vuonna ensimmäisenä artistina Liiga Musicille Cheekin toimesta. Kiertueella mukana on livebändi sekä tunnesti DJ Luoma ja tuplaajana toimiva TS.

Jyväskylän loppuunmyyty keikka keräsi katsojia lapsista aikuisiin. Suurimmat fanit ovat kiertäneet idolinsa perässä kaupungista toiseen ja olivat saapuneet jonottamaan jo tunteja ennen keikkaa.

_mg_5039

Keikalla kuultiin niin vanhaa kuin uuttakin Cheekkiä. Settilista ei käynyt tylsäksi sen monipuolisuuden vuoksi. Vanhasta tuotannosta kuultiin esimerkiksi Avaimet mun kiesiin, Liiku sekä vuoden 2008 kesähitti Liekeissä. Yleisö oli mukana täysillä ja osasi sanat suurimmista hiteistä kuten Kuka muu muka, Sokka irti, Timantit on ikuisia ja Anna mä meen. Sillat biisin alkaessa lavalle saapui yllätyksenä lahjakas Ilta, joka hiljensi ja herkisti koko areenan laulullaan. Ainoa huono puoli settilistassa oli se, ettei Cheek esittänyt viimeisimmän albuminsa nimikkobiisiä Alpha Omegaa eikä Valot Sammuu -kappaletta, jonka mukaan hänen jäähyväiskonserttinsakin on nimetty.

Artisti otti yleisön huomioon juttelemalla faniensa kanssa ja kuuntelemalla biisitoiveita sekä positiivisella ja humoristisella asenteella. Esiintyminen on luontevaa eikä se menoa haittaa vaikka sanat unohtuisikin häneltä kerran tai pari.

img_4831

Cheek on yksi harvoista suomalaisista artiseista, joilla on mieleenpainuvat lavashowt tanssijoineen ja efekteineen; liekkejä, värivaloja ja taustavideoita. Konserttia seuratessa tajuaa kuinka showhun on oikeasti panostettu ajallisesti ja rahallisesti.

Kiertueelle on mahdollista ostaa eri lipputyyppejä. On erilaisia VIP -lippuja, joista yhteen sisältyy esim. golden circle -alue. Tämä oli mielestämme suuri plussa, sillä VIP -lippu on erinomainen vaihtoehto faneille, jotka haluavat varmistaa täydelliset paikat.

Synergia areena oli kooltaan sopiva jopa Cheekin kaltaiselle esiintyjälle. Meidän ohjaaminen median edustajina ei toiminut, sillä kukaan työntekijoistä ei osannut kertoa mihin meidän pitäisi mennä. Lopulta pääsimme omille paikoillemme, annettiin ohjeet kuvaukseen  ja loppu sujui hyvin.

Konsertti oli kokonaisuudessaan onnistunut ja loistava. Jäämme kaipaamaan Cheekin mielettömiä show’ita ja muutenkin räppärin musiikkia, joka on niin lapsien kuin aikuistenkin mieleen.

_mg_5113

 

Kuvat: Amanda Derakhshan


Kommentointi on pois päältä.