Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Kuukauden kerätyt: Pakoa arjesta elokuvien avulla

Talvella voi olla välillä vaikea löytää iloa kaiken pimeyden ja työn aiheuttavan stressin ohella. Kesään on vielä muutama kuukausi, mutta valoa tunnelin päässä alkaa hiljalleen näkyä. Painovirhe haluaa myös tuoda lisää valoa juuri sinun arkeesi, sillä erittäin tehokas tapa pakoilla pimeyttä ja arkea on avata televisio tai mennä rentoutumaan elokuvateatteriin muutamaksi tunniksi. Painovirheen toimittaja valitsi kolme ehdottomasti katsomisen arvoista elokuvaa.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri on mustalla huumorilla maustettu draamaelokuva. Elokuvassa Oscar-voittaja Frances McDormand ottaa lain omaan käsiinsä, kun paikallinen poliisi ei saa selvitettyä hänen tyttärensä murhaa kuukausien tutkinnasta huolimatta. Elokuvassa suuressa roolissa nähdään myös Oscar-ehdokas Woody Harrelson. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri julkaistiin jo aikaisemmin Yhdysvalloissa, mutta tulee Suomeen katsottavaksi 23.2.2018.

Linkki Finnkinon sivuille: https://www.finnkino.fi/event/302515/title/three_billboards_outside_ebbing_missouri/

Black Panther

Seikkailu- ja toimintaelokuvien ystäville on luvassa päätä huimaavaa toimintaa, sillä Marvelin luoma elokuvauniversumi saa jälleen jatkoa uuden supersankarin seikkailulla. Tällä kertaa tarinassa sankarina toimii Black Panther, joka palaa takaisin kotimaahansa Afrikkaan ottamaan kuninkaan paikkaa takaisin. Homma ei kuitenkaan ole niin helppoa, sillä kuvioon astuu mukaan liuta pahiksia, jotka yrittävät järkyttää Afrikan ja koko maailman tilannetta. Elokuva julkaistiin 16.2.2018 elokuvateattereihin.

Linkki Finnkinon sivuille: https://www.finnkino.fi/event/302512/title/black_panther/

Hevi Reissu 

Jos kuitenkin synkkyys ja toiminta alkaa puuduttamaan, niin vaihtoehtona on myös huumoria täynnä oleva suomalainen elokuva Hevi Reissu. Pienen kylän hevibändille tarjotaan yhtäkkiä miljoonan dollarin tilaisuus, kun yhtyettä pyydetään soittamaan isoille lavoille. Jotta asia ei ole liian helppoa, tulee tielle ties mitä ongelmia, joista tulisi selvitä. Hevi Reissu tulee teattereihin 9.3.2018

Linkki Finnkinon sivuille: https://www.finnkino.fi/event/302542/title/hevi_reissu/

 

Avainsanat: ,

Kommentointi on pois päältä.