Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Tammikuun kuukauden kerätyt: ekomyymälät

Nykyään on noussut enemmän trendiin eettisyys, luomuruoka ja luonnonkosmetiikka, joka on hieno asia. Tässä koottuna kolme liikettä, joissa näitä tuotteita eritoten myydään.

EKOLO

”Ekokauppa: luomua, kasvisruokaa ja monimuotoisuutta”

ekolo

Ekolo on Jyväskylästä vuonna 2004 alkunsa saanut sosiaalinen yritys, jonka tavoite on kestävän tuotannon ja kulutuksen edistäminen. Ekolosta löydät muun muassa luomuruokaa, luonnonkosmetiikkaa, pesuaineita, aromaterapiaa, hiustuotteita, hygieniatuotteita, luontaistuotteita, kodinhoitotuotteita ja lastenhoitotuotteita. Tästä linkistä pääset tutustumaan yritykseen ja sen verkkokauppaan https://www.ekolo.fi/

Ekolon osakkeita omistaa yli 50 eettistä sijoittajaa, kuten Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Jyväskylän vihreät, Luonto-Liiton Keski-Suomen piiri, Ruohonjuuri Oy sekä muita yksittäisiä piensijoittajia. Yritystoiminnasta syntyvät ylijäämät toimitetaan kehittämisen lisäksi mm. luonnonsuojelu- ja eläinoikeusjärjestöjen toiminnan tukemiseen.

Ekolo- myymälät löytyvät Jyväskylästä ja Helsingin Kalliosta. Helsingin myymälässä toimii Ekolon verkkokauppa, kun taas Helsingin ekotukku maahantuo luomu- ja ekotuotteita. Verkkokaupassa myytävät tuotteet löytyvät myös myymälöistä.

Jyväskylästä liike löytyy Jyväskeskuksen ensimmäisestä kerroksesta (Kauppakatu 31)

 

RUOHONJUURI

”Rohkea edelläkävijä”

ruohonjuuri-foodin-selkeampi

Ruohonjuuri on vähittäiskauppaketju, joka on erikoistunut, luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin. Verkkokaupan lisäksi Ruohonjuuri- myymälöitä on yksitoista Suomessa. Helsingissä neljä, kaksi Espoossa, Turussa, Raisiossa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Hiljattain avattiin myös ensimmäinen kansainvälinen liike Tukholmaan. Ruohojuureen ja tuotteisiin pääset tutustumaan  https://www.ruohonjuuri.fi/

Ruohonjuurelle tärkeää on hyvinvointi, vahvat arvot ja perinteet, sekä ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen.

Ruohonjuurella on joka kuukausi kampanjatuote, jonka tuotto lahjoitetaan asiakkaiden ehdotusten pohjalta valittuihin hyväntekeväisyyshankkeisiin. Tämän lisäksi Ruohonjuuri  jakaa kerran vuodessa Ruohonjuuri- rahastosta Ruohonjuuri- palkinnon ja -apurahoja kestävää kehitystä edistäville tutkimushankkeille innovaatioille ja toimintaan.

Lisää apurahoista ja Ruohonjuuren historiasta pääset lukemaan https://www.ruohonjuuri.fi/yritystiedot/ 

Tämän lisäksi löydät Jyväskylän Kauppakeskus Sepässä sijaitsevasta Ruohonjuuresta aiemmin kirjoitetun jutun http://www3.jkl.fi/blogit/painovirhe/?p=8661

 

Life

”Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvän olon oma erikoisliike”

life2

Life Finland Oy on Life Europe AB:n tytäryhtiö, joka toimii noin 90 Life-myymälän voimin Suomessa. Life-ketjulla on lähes 450 myymälää Pohjoismaissa.

Lifesta löydät luontaistuotteita, elintarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa. Lisää tuotteista ja yrityksestä https://www.life.fi/epages/life.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/HLT/Categories

Suomen Life-myymälät toimivat franchising pohjalla ja paikallinen suomalainen yrittäjyys on toiminnan ehdoton kulmakivi. Life on toimialan suurin suomalainen työnantaja yli 500 terveysalan asiantuntijan voimin.

Jyväskylän Life-myymälät:

Keljo Prisma

Palokka Kauppakeskus

Seppälä Prisma

Torikeskus

 

 

Avainsanat: , , , , , , ,

Kommentointi on pois päältä.