Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Iltan joulukonsertti, Jyväskylä Kuokkalan kirkko + videohaastattelu

Painovirhe kävi Iltan joulukonsertissa 22.12.2017 Kuokkalan kirkossa Jyväskylässä kuuntelemassa ja haastattelemassa.

ilta-6146Kuva: Tomi Ilvespää

Ilta on Jyväskylästä kotoisin oleva saksalais-suomalainen 20-vuotias värikäs luonteinen aito ja itsevarma, mutta herkkä nuori nainen. Ilta tunnetaan hänen hersyvästä naurusta ja suuresta lauluäänestä. Hän laulaa soul tyylistä urbaania poppia. Ilta opiskelee Helsingin Pop ja Jazz konservatoriossa ja valmistuu ensi vuonna sieltä muusikoksi.

Ilta on on tuore artisti lupaus, joka tuli yleisön tietoisuuteen 2015 Cheekin Sillat- kappaleesta, jossa hän on feattaamassa. Kappale on myös esitetty televisiossa Nenäpäivä showssa ja Voitolla yöhön ohjelman Unicef- spesiaalissa. Hän myös kierti Cheekin mukana Alpha Omega- jäähallikiertueella, sekä isoilla festareilla. Lisäksi hän on kiertänyt isoja festarilavoja Profeettojen mukana. Harva artisti pääsee kiertämään kaikki isot jäähallit ja festarilavat jo ennen oman uransa alkua. Ilta on myös feattaamassa Bang For the Buckin Spagettii- biisissä.

Ilta kirjoitti levytyssopimuksen nyt kesällä 2017  Warner Music Finlandille ja julkaisi oman debyyttisinkkunsa Koukkuun, joka nousi suoraan Spotifyn top50- listalle ja on streamannut jo kultaa. Biisistä on tehty musiikkivideo, jota on katsottu jo yli 35 000 kertaa. Ilta pääsi mukaan Warner Musicin Joululevylle, johon hän valitsi itse kappaleen Oi jouluyö, joka myös kuultiin konsertissa. Kappaleesta löytyy myös musiikkivideo. Tämän lisäksi hän on julkaissut aiemmin kaksi Adelen coveria, All I ask ja River Lea. Iltalta löytyy myös Youtubesta Sian Chandlier cover, joka oli ensimmäinen julkaisu, mikä häneltä kuultiin ja myöhemmin Jenni Vartiaisen Eden cover. Molemmat ovat keränneet jo rutkasti katselukertoja. Ilta on nähty myös Butsibumissa sekä Gamenight- ohjelmassa vieraana.

Jyväskylän Kuokkalan kirkko tuli täpötäyteen ja osa ihmisistä jäi valitettavasti ulkopuolle, kun sisään ei enää mahtunut. Joulukonsertissa kuultiin niin ulkomaalaisia kuin suomalaisiakin joululauluja. Iltan esiintyminen on aivan omaa luokkaansa. Hän on todella taitava tulkitsija ja hänen äänensä on aivan uskomaton. Iltan laulu on vaivatonta ja hänen äänensä on suuri ja herkkä ja taipuu mihin vaan. Iltan ääni on verrattavissa hänen esikuviinsa Whitney Houstoniin sekä Celin Dioniin ja yltäisi helposti kansainvälisille markkinoille. Sen lisäksi Ilta säestää itse itseään pianolla. Iltan läsnäolo lavalla on mieletön ja hänen välispeakkinsä ovat hyvin maanläheisiä ja koskettavan lämpimiä. Konsertisssa nähtiin myös yllätysvierailijana Sibelius akatemiasta Akseli Ferrand Oi jouluyö- kappaleessa ja The Prayer.

Katso myös alta Iltan haastattelu, jossa muun muuassa selviää, milloin Iltalta kuullaan lisää musiikkia!

 

 

 

Avainsanat: , , ,

Kommentointi on pois päältä.