Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Kuukauden kerätyt: 5 syytä rakastaa joulua

christmas-2948567_960_720

Ensimmäinen adventtisunnuntai sai taas muistamaan kuinka lähellä joulu onkaan. Joulukalentereista on avattu ensimmäiset luukut sekä vuoden ensimmäiset tortut leivottu. Painovirhe toivottaa hyvää joulun odotusta lukijoille!

Listasimme viisi syytä miksi joulu on niin ihanaa aikaa:

1. Rentoutuminen

Joulu on pysähtymisen ja rauhoittumisen aikaa. Aikaa, jolloin koko vuoden kiire hellittää ja meillä on tilaisuus nauttia läheisten seurasta ja pelkästä olemisesta. On tärkeää että on edes kerran vuodessa tälläinen hetki unohtaa arjen kiireet ja pysähtyä rentoutumaan.

2. Jouluruoka ja -herkut

Saa syödä koko perheen kesken leivottuja pipareita ja torttuja sekä suklaatakin saa syödä mielinmäärin hyvällä omatunnolla. Glögi lämmittää ihanasti kylminä talvi iltoina viltin alla villasukat jalassa rentoutuessa. Jouluateria syödään rauhassa koko perheen kokoontuessa joulupöydän ääreen. Kerran vuodessa nautittava ateria maistuu joululta, sillä sitä ei syödä muulloin.

3. Jouluohjelmat ja -elokuvat

Joulun aikaan televisiosta voi katsella tunnelmallisia ohjelmia ja elokuvia, jotka nostattavat joulufiilistä. On kiva olla viltin alla ja katsoa esimerkiksi Saiturin joulua, The Grinchiä sekä jouluaattona Joulupukin kuumaa linjaa.

4. Tunnelma

Värivalot, kynttilät, piparin tuoksu ja ulkona kauniisti loistava lumihanki, niistä on joulu tehty. Toivottavasti tulisi jouluksi vielä lunta. On tunnelmallista olla kynttilöiden ja koristeiden keskellä sekä nähdä muiden parvekkeilla ja ikkunoissa värivaloja.

5. Lahjat

Vaikka lahjat eivät ole se joulun tärkein asia, niin niiden saaminen ja antaminen ilahduttaa aina. Kukapa ei lahjoista pitäisi? On ihanaa muistaa kaveria ja perhettä pienillä lahjoilla, joissa ajatus on tärkein.

Avainsanat:

Kommentointi on pois päältä.