Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Anatude Pop Up- myymälä ja esittelyvideo

kulta-ja-platinalevyt

Anatude Pop Up- myymälä ja näyttely nähtiin Helsingin Kauppakeskus Forumin alakerroksessa 15.-16.9- ja 20.9-7.10. ke-la klo 10-18. Lisäksi myymälässä oli nimikirjoitusten jakotilaisuus 22.9. klo: 17-18.

mallinukke  huussi

Myymälässä oli esillä Hanuri- biisin musiikkivideon rekvisiittaa (huussi ja koivut), Aamukuuteen- biisin esiintymistuolit Elämä lapselle- konsertista, Anatude-kiertueen esiintymisasuja, Antin kulta- ja platina albumit suoraan hänen kotiseinältään, fanituotteita, En kommentoi- ja Anatude- albumit, Anatude-lehti, Petokesä- kirja, sekä Anatude-lehden kuvat tauluina seinillä stylisti Vesa Silverin sanan saattelemina. Voit lukea nämä myös Vesan blogista, SILVER: http://www.princesilver.com/2017/10/01/work-anatude-album/

Kuva: Silja Hurskainen Muokkaus: Pia Oikarinen  silja-anatudesvetari-takapuoli

Kuvat: Silja Hurskainen, Muokkaus: Pia Oikarinen

Myymälä oli tunnelmallinen ja sommittelu toimiva. Siellä oli hyvin tilaa liikkua ja siellä olevien rekvisiittojen kanssa oli vierailijoiden mahdollisuus ottaa kuvia. (tuolit ja huussi) Myymälässä soi Anatude-albumin kappaleita ja myös muuta Antin vanhempaa tuotantoa. Fanituotteiden myyjän mukaan myymälä oli ollut suosittu ja kävijöitä riitti jokaisena päivänä tasaisesti, etenkin iltapäiväisin ja viikonloppuisin.

tuolit

Myymälässä nähdyt 11 uniikkia Anatude- taulua (Simelius simelius) huutokaupattiin ja niiden tuotto lahjoitettiin Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ryn Heikki Hurstin toiminnalle. https://www.hurstinapu.net/ Varoja saatiin kerättyä huikeat 2267€.

dirty-weekend-teulu-10  huiskataulu

Anatude Pop Up- myymälä on ensimmäinen tällainen artistin oma myymälä ja näyttely Suomessa. Myös Antin viime vuonna lanseeraama Antti Tuisku by Seppälä- mallisto oli ensimmäinen laatuaan . Lisäksi Antilta nähtiin taannoin oma uutislähetys Nelosella, jossa hän ilmoitti keväällä tulevasta MUN ON PAKKO TWERKKAA- areenakiertueesta. Antti on selkeästi oman tiensä kulkija ja edelläkävijä Suomessa niin musiikin, asusteiden ja shown, kuin promoamisen suhteen. Voikin pohtia sitä, että seuraavatko muut artistit Antin jalan jälkiä vai jääkö nämä tempaukset vain ainoaksi laatuaan.

silja-shortsiasu  silja-tatuointipaita

Kuvat: Silja Hurskainen, Muokkaus: Pia Oikarinen

Painovirhe pääsi vierailemaan myymälässä viimeisenä päivänä, jolloin osa esiintymisasuista oli valitettavasti jo Antilla keikoilla käytössä. Asuista löytyy kuitenkin muutama kuva lähteineen.

tuiskuttajat-esiintymisasu-ig

Kuva: Tuiskuttajat, Muokkaus: Pia Oikarinen

 

Kuvat/Taulut: Simelius simelius

Grafiikka: Maria Ahonen 

Stylaus: Vesa Silver

Meikki ja hiukset: Anne Flink

Keikka-asut: Mirka Metsola Studio ja Sanna Naapuri Studio

Valot: Samuel Mäki- Kerttula ja Miika Mäki- Kerttula 

Suomenfanituote: Susse Salonen + apurimyyjät

 

Kirjoituksen kuvat: Pia Oikarinen

 

Esittelyvideo:

Avainsanat: , , , ,

Kommentointi on pois päältä.