Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Kevät saapui Tampereelle

DSC00086

Tampereen Klubi tarjosi tänä viikonloppuna suomalaista indie poprockin helmeä. Pariisin Kevät pysähtyi kiertueellaan esiintymään lauantaina 23.5. tunnelmalliseen kulttuurikeskus Klubiin.

 

DSC00087

Omalaatuinen yhtye toi nimensä mukaisesti keväisen tuulahduksen saliin kesän jo ollessa kynnyksellä. Vastikään uuden albumin Musta laatikko julkaissut yhtye keikkailee seuraavaksi Turussa 29.5. ja Helsingissä 30.5.

Sali täyttyi tasaiseen tahtiin kaikenikäisistä faneista. Pariisin Kevään oli määrä nousta lavalle iltakymmenen pintaan, ja viimein odotus palkittiin yhtyeen astuessa esiin sumun kuorruttamina.

DSC00072

Settilista oli odotetusti painotettu uuden albumin mukaan, mutta positiivisena yllätyksenä oli myös liuta vanhoja tuttuja biisejä. Solisti Arto aloitti keikan uudesta kappaleesta Vapaus saa odottaa, ja eteni tästä Outoihin aikeisiin, Korkeushyppääjän painovoimaan ja Pikku Huopalahteen. Muita odotettuja kappaleita olivat Hän saapuu luokseni pimeydessä, Kesäyö ja Toisesta maailmasta.

Pariisin Kevään imagoon ei välttämättä lukeudu yletön riehuminen ja moshailu, mutta hatun nostona bändille huikea tunnelma, josta välittyi sataprosenttinen läsnäolo. Meininkiä niin lavalla kuin sen edessäkin.

Keskiyöhön mennessä energinen keikka oli ohitse, ja uskaltaisin väittää yleisön olleen kovin tyytyväinen kuulemaansa. Tunnelmallinen, mutta revittelevä esiintyminen antaa aihetta antaa hyvät pisteet tälle keikalle. Pariisin Kevät lopetti mm. encoreihin Haamupuhelu ja Saari. 


Kommentointi on pois päältä.