Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Tosi Skiveriä rokkia kesäksi

SKIVERVuoden 2014 elokuussa Amerikassa puhalsivat aivan uudet tuulet. Hiukan rokahtavat sellaiset, ja toivat idean henkilön päähän, joka oli soittanut jo pidemmän aikaa Danny Blu nimisen artistin kanssa yhdessä. Kuitenkin tämä henkilö, joka myös tunnetaan nimellä Felix, halusi luoda jotakin omaa ja lähteä johtamaan tätä omaansa eteenpäin. Näinpä syntyi siis Skiver, Yhdysvaltojen New Jersey osavaltiosta.

Syksyn aikana Felix etsi kovalla hingulla uusia jäseniä Skiveriin ja näin ensinnä mukaan liittyikin sitten Brian ”BK” Kang, Amerikan-korealainen kitaristi. Felix oli googlaillut hiukan internetissä ja onnistunut youtuubista bongaamaan BK.n ja nähtyään hänen kitaransoitto- ja markkointitaidot ottanut tähän yhteyttä. BK.lle ei ollut kahta kertaa tarvinnut ehdotusta heittää, sillä mukaanhan pojan nulikka oli samantien liittynyt. Hiukan myöhemmässä vaiheessa mukaan liittyi myöskin basisti Rob Gnarly, joka myös oli jo ennestään Felixin kanssa soittanut Danny Blun apuna.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä mukaan liittyi Artie. Porukan rumpali. Skiverillä ei vielä sellaista ollut ja sellainen nyt vain satuttiin tarvitsemaan, joten Felix kutsui Artien harjoituksiin ja diggasi tämän tyylistä joten mukaanhan tämäkin herrasmies pääsi myös.

Joten tämä on SKIVER! He päättivät aloittaa rauhallisesti sosiaalisen median kautta luomaan kuulija- ja seuraajakuntaa, joten siksi musiikki jätettiin julkaistavaksi kesäksi. Markkinointihan, kun on myös erittäin tärkeää eivätkä pojat halua aloittaa aivan tyhjästä pelkän musiikin avulla. Erinäisten syiden kuten opiskeluiden ja töiden takia nauhoitus on siirtynyt tälle keväälle ja biisit.. niin sanotut debyytti biisit tullaan julkaisemaan tänä kesänä! Ole sinäkin mukana kuulemassa kuinka Skiver muovaa itselleen tulevaisuuden jota ei ole ennen nähty!

-Piia Koivumäki


Kommentointi on pois päältä.