Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Juno Pilvettömässä Taivaassa

dj lpTämän vuoden Pilvetön Taivas -tapahtuma järjestettiin Riihivuoren teatterissa. Yhteistyökumppaneita oli taas Muuramen nuorisopalvelut saanut mukaansa upeat 21 ja kävijöitä noin 300 henkilöä. Tapahtuma oli täysin päihteetön kuten aina ja se varmasti veti mukaansa väkeä yhteistyöhön tärkeän ja hyvän asian puolesta.

Musiikkikaarti koostui tällä kertaa tuoreista artisteista. Juno, Tippa-T ja Adi L Hasla pitivät meiningin katossa. Lisäksi DJ varmisti, että artistien välissäkin musiikki raikasi. Tuoreimpien hittien erilaiset mixaukset jumputtivat teatteria artistien valmistautuessa omiin vuoroihinsa.

Muuramen nuorten paikallistoimitus hoiti jälleen ansioituneesti pääesiintyjä Junon haastattelun, joka alkoi hienosti siitä kun tytöt siirtyivät backstagen puolelle vartijoiden estäessä innokkaan fanin mukaan yrityksen.

Juno oli iloinen haastattelusta ja odotti innolla selvästi keikkaa. Hänelle keikat ovat aina hauskanpitoa ja siinä sivussa tietenkin sitten hyvä tapa saada rahaa ja tehdä siitä mistä tykkää. Levynteko on vielä hiukkasen kesken herralla, mutta piakkoin sekin on alta pois ja levy kaupoissa myynnissä.

Junon musiikkityyli on rentoa räppiä ja biisien lyriikat kertovat tarinoita hänen omasta elämästään. Junosta ilmeni selvästi kuinka kohtelias ja ystävällinen ihminen hän on, mistä kertookin jo aika paljon hänen joululahjatoiveensa ” Toivon, että kaikilla rakkaillani olisi hyvä olla, mutten toivo mitään materiaa”. Herran hauska nimi Juno olikin alun perin hänen kaverinsa keksimä. Hän halusi jonkun J:llä alkavan nimen ja sitten jotenkin vain tuli Juno.

Musiikkiuransa hän aloitti varhaisessa vaiheessa noin 15-vuotiaana. Hän ei edes itse tarkkaan asiaa muistanut, koska ei sitä tule pidettyä lukua ihan kaikista asioista. Hän toivoi, että hänen keikallaan kaikki viihtyisivät ja siltä ainakin vaikutti toimittajien mielestä heidän katsottuaan keikan.

 

Piia Koivumäki ja Pinja Savo


Kommentointi on pois päältä.