Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Santa Cruz legendaarisessa Lutakossa

unnamed40

Viimein koitti aika, jolloin oli Santa Cruzin määrä esiintyä ensimmäistä kertaansa legendaarisessa Lutakon Tanssisalissa. Torstai-iltana 4.12. lavalla oli Santa Cruzin lisäksi Block Buster. Ovien avautuessa kahdeksan pintaan Tanssisali oli vielä melko autio, mutta onneksi jo yhdeksältä faneja oli kuitenkin sen verran, että lämppärin energinen esiintyminen ei mennyt harakoille.

unnamed33

Santa Cruzin settilista noudattaa jokseenkin rutiinia: Screaming for Adrenaline käynnisti tälläkin kertaa keikan ja varsinaisen shown viimeinen biisi oli tuttuun tapaan Aiming High – tämä on jo vähän tylsää. Uudelta julkaisemattomalta levyltä kuultiin muutama kappale, joita bändi oli soittanut vasta vähän livenä. Tuoreet biisit eivät kuitenkaan jääneet lainkaan mieleen, joten keikalta odotti kuulevansa enemmän jo tunnettuja tuotoksia.

 

unnamed38Tällä kertaa encoren paikkaa oli toimittamassa yhteisbiisi Lost Societyn laulaja Samy Elbannan kanssa vedetty Rebel Yell. Alkoholijuomat vilahtelivat ajoittain muusikkojen käsissä vaikuttamatta silmin nähden kuitenkaan esiintymis- tai soittotaitoihin. Huikeita kitarakuvioita kuului ainakin, toisin kuin laulajan ääni ei ollut aivan vireessä.

Santa Cruzin suosio on vain ja ainoastaan noususuunnassa eli ahkera keikkaileminen on tuottanut tulosta, mutta poikien olisi hyvä myös pyrkiä erottumaan esikuvistaan. Hommahan ei mene nappiin, vaikka Santa Cruz olisi seuraava Guns N’ Roses.

unnamed4566

Santa Cruz on bändi joka hallitsee hyvin suuremmat lavat, joten bändi ei ole vahvimmillaan klubikeikoilla. Lutakon keikka alkoi lupaavasti, mutta tunnelma tuntui olevan hieman väsynyt. Loppua kohti kuitenkin noustiin kohisten!

unnamed50

Avainsanat: , ,

Kommentointi on pois päältä.