Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Vältä lahjamokat näillä vinkeillä

1145696_85059229

Lahja kuin lahja – ajatus on aina tärkein, mutta näillä vinkeillä vältyt mokaamatta täysin lahjan hankinnassa. Hyvä lahja on henkilökohtaisesti ajateltu. Parasta on jos tiedät tuttavasi mielenkiinnonkohteista ja mitä hänellä jo entuudestaan on.

Vältä siis näitä ideoita etenkin nuorten kohdalla:

663932_482713981. Villasukat

Mikä voisi olla tylsempää, kuin avata pehmoisesta paketista villasukat? Samaan sarjaan lukeutuvat pitkät kalsarit ja ylipäätänsä vaatteiden ostaminen, ellet tiedä tasantarkkaan toisen toiveista ja koosta.

2. Hygieniatuotteet

Kaapit pursuavat joulun jälkeen shampoopulloista ja rasvapurkeista – puolet ovat jäljellä vielä seuraavanakin jouluna. Myös oikeanlaisen hajuveden osto toiselle on kuin lottoaminen.

3. Koriste-esineet

Epämääräiset koriste-esineet vievät yleensä vain turhaan tilaa eikä niille löydy kunnollista paikkaa. Kynttiläkin on melko lattea lahjaidea.

1186418_30693382

4. Suklaa ja herkut

Pari suklaarasiaa on vielä kiva juttu, mutta liika on liikaa. Tällaisista lahjoista ei jää mitään muistoa jäljelle ja joulukilot kertyvät vauhdilla.

5. Lahjan kierrättäminen

Itselle saatua lahjaa ei välttämättä kannata lähteä tarjoamaan eteenpäin lahjana ystävälle, mutta tämäkin riippuu onko lahja hajuvesi joka ei vain sovi itselle, vaiko nimikko kaulakoru.

6. Kausituotteet

Piikkimatot, kahvakuulat, soda stream… hetken muotijutut ovat omaperättömiä ja yleensä kaukana henkilökohtaisuudesta. Toisaalta joku saattaa tarvita sen vuoden kausituotteen.

Kuvat: www.freeimages.com

Kommentointi on pois päältä.