Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Joulukuun pääkirjoitus

Vuoden viimeinen Painovirheen numero on nyt ilmestynyt! Ensi vuodelle on suuret odotukset: uudet yhteistyö- ja markkinointikuviot, sekä uusien toimittajien löytäminen. Olimme toisen Painovirheen toimittajan kanssa viikonlopun 14-16.11. Oulussa nuorten mediatoimitusten tapaamisessa, jossa nuoria oli Jyväskylän lisäksi Torniosta ja Hyvinkäältä. Viikonloppu oli oikein mukava ja kaikinpuolin kehittävä etenkin juuri aloittaneelle Hygezinen toimittajille.

Tapaamisen tarkoitus

Tavoitteena olisi, että mediatoimitukset voisivat tehdä jatkossa yhteistyötä keskenään esimerkiksi artikkelivaihdoilla, sekä toimitukset olisivat osana Nuortenelämän sisällöntuottajina. Ylipäätänsä pyritään tuomaan yhteisöllisyyttä  toimitusten välille tulevilla tapaamisilla.

_MG_0204Nettimedia on tärkeää

Olin itse edustamassa Painovirhettä lokakuun aikana Hyvinkäällä, jossa kiersimme yhdessä nuorten kanssa kaikki yläasteet kertoaksemme nettimediasta. Kierrokset olivat tuottoisat yli parinkymmenen nuoren innostuttua perustamaan nettilehteä myös Hyvinkäälle. Nuorten on hyvä muistaa, että nettilehti on hyvä ja toimiva vaikuttamiskanava! Mielipidettä voi olla vaikeampi saada kuuluviin Facebook -tilapäivitysten kautta.

Joulua odotellessa

Takaisin Painovirheen asioihin. Muista tutustua joulua odotellessa uusiin artikkeleihimme: englantilainen Mark kirjoitti artikkelin englantilaisesta joulusta Muuramen toimituksen verratessa japanilaiseen. Mikäli et ole ostanut vielä kaikkia joululahjoja tämä artikkeli voi olla hyödyllinen välttääksesi lahjamokat!

Päätoimittaja toivottaa kaikille hyvää joulun odotusta!

joulukuuP.S. Käy ihmeessä vielä tutustumassa sivustoon http://www.nuortenelama.fi/ Se on hyödyllinen juuri Sinulle!


Kommentointi on pois päältä.