Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Kelaamo-elokuvatyöpaja pyörii jälleen

200667_199005076789818_2830387_n

Kelaamo nimeä kantava elokuvatyöpaja toimii jälleen tänäkin vuonna Veturitalleilla. Elokuvatyöpajan tavoitteena on rohkaista nuoria harjoittelemaan ja kehittämään mediataitoja. Ilmaiseen Kelaamon elokuvatyöpajaan ovat tervetulleita täysin kokemattomat tai sitten jo osaavammat nuoret. Kelaamossa ideoidaan, suunnitellaan ja toteutetaan esimerkiksi lyhytelokuvia, jotka nuoret yhdessä toteuttavat alusta loppuun.

DSCN1217

Käsikirjoituksen lukuharjoitukset käynnissä Kelaamossa.

DSCN1220

Haastattelin Kelaamon ryhmän vanhinta osallistunutta Henri Söderströmiä, 21. Söderström on tehnyt itse jo videoita ja on kiinnostunut oppimaan kaikkea mahdollista elokuvatyöpajassa, jossa on ensimmäistä kertaa. Kelaamosta hän sai kuulla Veturitallien Facebook sivuilta, kun ryhmään haettiin porukkaa. Vielä toistaiseksi media jutut ovat vain harrastus – mutta eihän siitä tulevaisuudesta vielä tiedä.

Minä itse toimittajana olen ollut 2013 vuoden puolella Kelaamon porukassa mukana, ja voin sanoa sen olleen opettavaista aikaa. Tyhjältä pohjalta pääsi helposti mukaan, ja loppupeleissä käteen jäi paljon uutta opittua. Kelaamo siis todellakin kehittää ja sosialisoi.

 

Lisää tietoa voit saada Kelaamon toiminnasta Veturitallien sivuilta http://www.jyvaskyla.fi/nuoriso/veturitalli tai Kelaamon Facebook sivulta https://www.facebook.com/Kelaamo

 

Avainsanat: , , , , ,

Kommentointi on pois päältä.