Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Netin täydeltä katsottavaa

Yhä enemmän televisio jätetään internetin varjoon, jolloin myös ohjelmasarjoja katsotaan tietokoneen ääreltä. Uusintoja voi katsoa esimerkiksi näiltä nettisivuilta: http://www.mtv3.fi/viihde/ohjelmat/http://areena.yle.fi/tv ja http://www.netti-tv.fi/. Seuraavaksi muutama ohjelmasarjaehdotus, joita katsellessa voit kuluttaa syysiltojasi.

Under the Dome

Stephen Kingin teokseen perustuva scifisarja. Maan kamaralle laskeutuu outo läpinäkyvä kupu joka vangitsee ympärilleen Chester’s Millin nimisen pikkukaupungin. Ihmiset yrittävät ratkaista mistä läpäisemätön suojamuuri on tullut, kun samaan aikaan sen keskellä alkaa tapahtua.

Under the Domen ensimmäisen tuotantokauden voit katsoa seuraavasta osoitteesta pikkurahalla. Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi. http://www.amazon.com/dp/B00DAHSVYC/ref=cbs_int_dp

 

Breaking Bad

Parantumatonta syöpää sairastava perheenisä keksii taloudelliseen ahdinkoonsa ratkaisun: valmistamalla ja myymällä amfetamiinia yhdessä ongelmaoppilaan kanssa. He tulevat pian huomaamaan ettei laittomalla tiellä oleminen ole kannattavaa.

Mustan huumorin draamasarja on noussut suureen suosioon ja sen viidettä tuotantokautta voi katsoa netflixissä. Juoni saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sitä se ei ole.

 

Orange is the New Black

Hyvät arvostelut saannut televisio-ohjelma on katsottavissa myös netistä. Draamasarja sijoittuu naisvankilaan jonne päähenkilö Piper Chapman passitetaan 15 kuukaudeksi. Oransseissa haalareissa joutuu moneen tilanteeseen ja on monessa mukana. http://movies.netflix.com/movie/Orange-Is-the-New-Black/

 

 

Avainsanat: , , , , , , ,

Kommentointi on pois päältä.