Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Bloggareiden vaatteet ja tavarat vaihtoivat omistajaa Veturitalleilla

Toista kertaa järjestetty Blogikirppis kokosi Veturitalleille jyväskyläläisten blogien kirjoittajia ja lukijoita yllätyksellisen paljon.– Noin kahdellekymmenelle bloggaajalle lähti sähköpostikutsu tilaisuuteen, ja paikalle saatiin 11 erilaista blogia, kertoo toinen tapahtuman järjestäjistä, Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelija Anne-Mari Heikkilä. Viime keväänä opiskelijoiden ajatuksesta toteutunut Jyväskylän ensimmäinen blogikirppis oli suurmenestys Taidemuseo Holvin ahtaista tiloista huolimatta, ja tänä vuonna kulttuurituotannon opiskelijat päättivät tehdä saman uudelleen. Ennen Veturitallien ovien aukeamista pihassa oli jonoa yli sadan ihmisen verran. – Kyllä tästä voisi tulla Humakin perinne, myöskin 3. vuoden opiskelija ja kirppiksen järjestäjä Sanni Ahola miettii. – Olemme myös suunnitelleet tapahtuman viemistä Turkuun tai Tampereelle, koska yleensä tällaiset blogitapahtumat ovat aina pääkaupunkiseudulla.

Vain kaksikymmentä minuuttia tapahtuman alkamisen jälkeen It’s all worth reaching for -blogin Iida on jo myynyt melkein kaiken pöydästään. – Ihan uskomatonta, ei mulla nyt ihan semmoista kasaa tässä ollut mutta pöytä täynnä kuitenkin, hän nauraa. – Ajattelin että tässä tulisi käymään tyyliin kolme ihmistä kerrallaan, mutta heti kahdeltatoista olikin täysi ryysis päällä!
Myös viime vuonna kutsun saanut bloggari ei aikatauluongelmien vuoksi päässyt paikalle ensimmäiselle kirppikselle, mutta nyt onnisti. – Vuosi sitten ajattelin, ettei minulla olisi tarpeeksi vaatteita myytäväksi, mutta tänä keväänä sain tosi hyvän satsin kasaan.

– Tällaiset blogitapahtumat, joihin myös lukijoilla on vapaa pääsy, on tosi kivoja. Kynnys tulla moikkaamaan on matalampi, vaikka kyllä minua pysäytellään kadullakin ajoittain, Iida kertoo. – Löysin myös toisten bloggareiden pöydistä itselleni vähän jotain pientä ostettavaa.

Tunnelmia lauantain kirppiksestä sekä kaikki osallistuneet blogit löytyvät Blogikirppiksen Facebook-tapahtumasivulta.

 


Kommentti ( 1 )

Jotain sanottavaa?

  1. Cecilia Lindelöf 22.04.2013

    Ehdottomasti muuallakin päin Suomea oltaisiin innoissaan saman tyylisestä tapahtumasta! Koska itse olen Turusta päin, niin pidän peukkuja pystyssä Turulle (: !