Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Helmikuun pääkirjoitus: ENSIMMÄINEN TEEMANUMERO!

Tänään klikkasit itsesi Painovirheen ensimmäisen teemanumeron kimppuun. Teemanumerossa käsittelemme jotain ajankohtaista aihetta monesta kulmasta ja teemme normaaliakin enemmän töitä sen eteen, että sinulla olisi mielenkiintoista luettavaa sivuillamme. Teemanumeroita on tänä vuonna tulossa neljä, ja ulkopuolisetkin tekijät ovat erittäin tervetulleita tuomaan oman näkökulmansa aiheisiimme! Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Tämän lehden aiheena on viharakkaus, ja toimittajamme otti selvää, mitä termi ”vihapuhe” oikeasti tarkoittaa. Lue kuukauden pääjuttu tästä! Gallupissa selvitämme, ovatko OnePiece-jumpinit oikeasti cool. Vakiopalstat, kuten kuukauden kerätyt löydät tutuilta paikoiltaan, vinkkinä uusi juttusarjamme Top3! Kuukauden vierailevana tähtenä viharakkaudesta kirjoittaa entinen päätoimittaja Taija.

Pysykäähän lämpiminä ja lämmittäkää myös Painovirheen toimituksen mieltä antamalla palautetta jutuistamme – vain siten voimme oppia virheistämme. :-)

Riina Nygrén
päätoimittaja

Ps. Painovirheen sivut ovat uudistumassa, kuten myös juttukategoriat ja -aiheet. Teemanumeroiden aiheita, juttuvinkkejä ja palautetta voit antaa kommentilla tai sähköpostilla, mutta jos haluat palautteesi vastauksen, liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi tai muun tavoituskeinon.

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Kommentointi on pois päältä.