Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Haapavesiläiset pistävät pään pyörälle

Keikkajonosta päätellen keikkakansa ei ole vähentynyt viime syksystä. Mukana oli peruskouluikäisiä ja teinejä, mutta muutama iäkkäämpikin oli joukossa. Pääsiäissunnuntai tarjosi runsaasti auringonpaistetta, joka varmasti nostatti jonottajien mieltä – eniten kuitenkin Justimusfilmsin keikka.

Fanitapaamisen etuja

Painovirhe oli järjestänyt fanitapaamisen ennen keikkaa fanille ja tämän ystävälle. Voitto tuli juuri oikeaan osoitteeseen, eikä keikkafiilis olisi siitä kuulemma voinut parantua. Faneille on tärkeää tavata idolinsa ja jo pelkkä hipaisu yleisöstä saattaa pelastaa päivän. Tapasimme pojat, Sami HarmaalanJoose Kääriäisen ja Juho Nummelan.  Fanitapaamiseen tulleet fanit kokoontuivat kohteliaasti  poikien pöydän lähelle antaen ensiksi ruokarauhan, jonka jälkeen esiintyjät antoivat mielihyvin yhteiskuvia ja nimikirjoituksia. 

Jo toiseen kertaan Jyväskylän Lutakkoon tullut  JF huokui tällä kertaa varmempaa lavaesiintymistä. Suomen kiertue on vasta puolessa välissä, mutta pojat saavat varmasti lisäpuhtia energisestä yleisöstä. Raikuvat JF huudot saattoivat esiintyjät lavalle.  Keikan aikana he sanoivat tulleensa siihen tulokseen, että Lutakko Tanssisalissa on aina paras meno.  Tälläkin keikalla Juhon häpeäksi hän tervehti yleisöä väärällä paikkakunnan nimellä, niinkuin Nosturin keikalla viime vuonna. Väärinkäsitys ehkä nolotti, mutta fanit eivät varmasti olleet pahoillaan.

Riimitteleviä biisejä

Kappaleiden valinnoistakin huomasi vuodenajan. Ehdottomat kesäbiisit, Rantaleijonat ja Aurinkorannoille, raikasivat salissa ja saivat haluamaan jo hiekkarannoille. Oman televisiosarjan Justimuksen myötä biisejä on tullut lisää, joista kuultiin myös  Samin säveltämä akustinen Facebook  kappale.  Yleisöä paljon tarvinnut kehottamaan huutamaan, tanssimaan tai mitä pojat keksivätkään.  Kappaleet osattiin ulkoa tai ainakin niiden kertosäkeisiin oli helppo yhtyä. Yleisöstä moni pyysi poikia ottamaan  kännyköillään kuvia Instagramiin. Myös pojat ottivat omillaan, mutta kymmenenkin kännykkäkameran kanssa säätäminen  olisi vienyt liikaa aikaa. Joose oli oikeassa sanottuaan: ”Ehken mä varmaan kaikilla pysty ottamaan.”
Keikan päätyttyä yhdeksän pintaan ei ollut aikaa enään encoreille tai nimmareille. Tällä viikolla pojat esiintyvät jälleen Etelä-Suomessa. Mukana esiintymässä olivat Nost3 & Protro.

 

Avainsanat: , ,

Kommentointi on pois päältä.