Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Arvostelussa loppuhuipennus

Marraskuussa 2011 elokuviin tullut Twilight – Aamunkoi saa arvoisensa päätöksen toissayönä, 16.11.2012 ensi-illassa olleen toisen osan myötä.

Sarjan elokuvia yhdistävät henkilöiden lisäksi musiikki ja maisemat.
Kappaleet jotka soivat sarjan ensimmäisessä osassa, kuullaan myös viimeisessä. Ensimmäisessä osassa ”Bella’s Lullaby” kappaletta soitti itse Edward, mutta viimeisessä osassa säveltä kuuli myös Renesmeen esittämänä.

Tarinan kirjaversion lukeminen saattaa antaa apua joidenkin elokuvan kohtauksien ymmärtämiseen. Ilmankin pärjää, varsinkin jos ei halua kaiken jännityksen menevän viemäristä alas.

Elokuva on tehty hyvin kirjan perusteella, mutta muutamia tärkeitä ja juonta valaisevia kohtauksia on jätetty pois.  Elokuva myös yllättää todella positiivisesti uusilla mukavilla kohtauksilla, mutta enemmän olisi voinut tehdä kohtauksia kirjan mukaan.  Näin olisi saatu juoni pysymään vielä paremmin käsissä niin, että myös he jotka kirjaa eivät ole lukeneet, olisivat paremmin pysyneet juonen mukana.

Elokuvassa päästään näkemään kuinka Isabella Cullen, toisin sanoen ” Bella”, kehittyy vastasyntyneenä vampyyrinä ja miten hän onnistuu kasvattamaan tyttärestään Renesmeestä ihmisen. Vai onko Renesmee ihminen sittenkään?

Entä miten käy Bellan ja Jacobin ystävyyden, katkeaako vai säilyykö se?
Mitä Alice ja Jasper suunnittelevat jätettyään Cullenien perheen ja palaavatko he koskaan takaisin? Voivatko Cullenien perhe todistaa ystäviensä avulla että Renesmee ei ole vaaraksi vampyyrikunnalle ja kuinka Volturit hyväksyvät lapsen?

Näihin saat vastaukset ja paljon muuta, kun menet katsomaan Twilight-saagan upean päätöksen!

Roosa Kaukua

Avainsanat: , , , ,

Kommentointi on pois päältä.