Painovirhe

Nuorten ja nuorten aikuisten verkkojulkaisu.

Korvaushoitoa Houkutuksen puutteeseen

Pian päättyy eräs elokuvasarja, joka on saanut reippaasti suosiota ensimmäisestä osasta lähtien. Nyt puhutaan tietenkin Twilight-saagasta, joka on tullut tiensä päähän viimeisen elokuvan, Aamunkoin toisen osan myötä. Loppuessaan saaga saattaa jättää monet fanit vähän toivottomiksi.
Mitä sitten, kun elokuvat on katsottu uudestaa ja uudestaan niin, että ne kaikki osaa jo ulkoa? ”Twilightittömyys” on tauti, johon voi etsiä hoitoa vaikkapa yhdestä seuraavista, vampyyreitä tavalla tai toisella sisältävästä teoksesta. Verenhimoisia leffahetkiä!

Vampyyripäiväkirjat
Vampyyripäiväkirjat on yhdysvaltalainen kauhu/draamasarja, jossa seurataan nuoren 17-vuotiaan Elena Glibertin (Nina Dobrev) elämää Mystic Fallsin kaupungissa.
Kaupunkiin muuttaa vuosisatoja vanha vampyyri Stefan Salvatore, johon Elena rakastuu. Pian kehiin astuu myös Stefanin julma isoveli, Damon Salvatore.
Veljekset alkavat kiintyä Elenaan, näyttäähän tämä nuori neito 1800-luvulla eläneeltä vampyyrilta, Katherine Piercealta, johon molemmat pojat olivat rakastuneet. Mystic Falls on täynnä yliluonnollisia asioita. Kaupungin politiikkaa valvovat alkuperäisten perustajaperheiden jälkeläiset, eli Perustajainneuvoston, jonka pitäisi nyt osata puolustaa kaupunkiaan noidilta, ihmissusilta sekä vampyyreiltä.
Sarjassa näyttelevät mm. Paul Wesley sekä Ian Somerhalder.
Vampyyripäiväkirjat on myös kirjasarja, joka poikkeaa jonkin verran tv-versiosta. Ensimmäisen osan nimi on Korpinmusta.

True blood
True Blood on Yhdysvaltalainen televisiosarja, jossa nähdään niin mustaa komediaa, mysteeriä, draamaa kuin fantasiaakin. Sarja perustuu Charlaine Harrisin kirjoittamiin Sookie Stackhouse – menestyskirjoihin.
Sarja kertoo ihmisten ja vampyyrien yhteiselossa Louisiana – nimisessä pikkukaupungissa. Ihmiset ovat tietoisia vampyyrien olemassaolossa eivätkä hätäile, koska Japanissa on keksitty tapa valmistaa keinotekoista verta.
Yksi sarjan päähenkilöistä on Sookie Stackhouse, keiju jolla on telepaattisia kykyjä. Hän rakastuu Bill Comptoniin, joka on vampyyri, minkä vuoksi Sookie joutuu ongelmiin ja vaaroihin. Bill on  myös yksi päähenkilöistä.
Sarjassa on useita eri päähenkilöitä, joiden elämää seurataan, ja sorttia löytyy vaikka mitä. Ihmissusia, muodonmuuttajia, viikinkivampyyrejä…

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Vasta ilmestynyt yhdysvaltalainen kauhuelokuva perustuu Seth Grahame-Smithin kirjoittamaan samannimiseen romaaniin joka on julkaistu vuonna 2010.
Pääosan roolin sai Benjamin Walker ja hän esittää itse Abraham Lincolnia jonka salattua elämää vampyyreja ja fantasiaa sekoittelevassa elokuvassa seurataan.

Van Helsing
Elokuvassa tohtori Frankenstein herättää hirviönsä eloon Kreivi Draculan ja Igorin – nimisten apulaistensa kanssa. Dracula tahtoo herättää omat epäkuolleet lapsensa eloon hirviön avulla ja täten tappaa Frankensteinin. Vuotta myöhemmin Pyhän Veljeskunnan ritarit lähettävät Gabriel Van Helsingin tappamaan Draculan. Van Helsing saa mukaansa munkki Carlin, joka toimittaa hänelle tarvikkeita ja aseita. Kaksikon saavuttua kylään he tapaavat Anna Valeriousin, jonka veli Velkan on juuri joutunut ihmissuden tappamaksi.
Dracula yrittää herättää lapsensa edelleen eloon Velkania käyttäen. Anna ja Van Helsing vapauttavat Velkanin ja pakenevat luolaan josta löytävät
Frankensteinin hirviön elossa. Van Helsing vie hirviön Roomaan jossa sitä voidaan suojella. Tästä alkaakin Velkan, Draculan ja hänen kahden elossa olevan morsiamen takaa ajo Van Helsingin perässä.
Enempää ei kannatakaan juonesta tietää, katso itse!
Elokuvassa nähdään pääosissa Hugh Jackman, Kate Beckinsale ja Richard Roxburgh.

30 päivää kaamosta (30 Days of night)
30 päivää kaamosta, on kauhuelokuva, joka perustuu samannimiseen sarjakuvaan.
Elokuvassa nähdään Barrow’n kylän asukkaiden elämää vampyyrien buffet-lounaana. Kyläläiset matkaavat keskitalvella kohti etelää, jossa he pystyvät talvehtimaan pahimman ajan yli.
Paikalle kuitenkin sattuu lauma vampyyrejä jotka käyttävät hyväkseen loputonta yötä. Kun radiopuhelimet poltetaan, sähköt katkaistaan ja kun viimeinenkin lentokone on lähtenyt, jää vampyyreille 30 päivää aterioida.
Elokuva kannattaa ehdottomasti katsoa.
Pääosissa loistavat Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston sekä Ben Foster!

Ystävät hamärän jälkeen (Låt den rätte komma in)
Elokuva on vuonna 2008 ilmestynyt, romanttinen, ruotsalainen kauhuelokuva jonka pääosiassa nähdään Kåre Hedebrant, Lina Leandersson sekä Per Ragnar.
Elokuva uudelleenfilmatisoitiin ja julkaistiin vuonna 2010.
1980- luvun alussa elää 12-vuotias Oskar, joka on koulukiusattu ja asuu Blackebergissä, Tukholmassa. Hän tutustuu samanikäiseen tyttöön, Eliniin, joka on muuttanut Oskarin naapuriin asumaan vanhan miehen kanssa. Kun Oskar ystävystyy Elin kanssa paremmin, tulee ilmi että tyttö on vampyyri. Tytön kanssa asuva mies kerää Elinille verta murhaamalla kaupungin ihmisiä.
Karua, eikö vain?

Kommentoi, mikä näistä vaihtoehdoista täyttää sinun Twilight-kaipuusi!

Avainsanat: , , , , , , ,

Kommentointi on pois päältä.