Syksyn 2018 palloiluryhmä

SYKSYN 2018 PALLOILURYHMÄ KÄYNNISTYY!

Palloiluryhmä käynnistyy jälleen aikuissosiaalityön ja kulttuuripaja Trombin yhteistyönä. Ryhmässä on mahdollisuus pelata erilaisia pallopelejä osallistujien toiveiden mukaan. Ryhmä on avoin eli kaikki halukkaat voivat osallistuatoimintaan. Sisäpeliin soveltuvat kengät olisi hyvä olla mutta nämäkään eivät pakolliset.

Ryhmä kokoontuu 6.9.2018 alkaen viikoittain (lukuun ottamatta itsenäisyyspäivää 6.12). Pelipäivä viikoittain torstai ja peliaika klo. 14-16. Pelaamme pääsääntöisesti monitoimitalon palloilusalissa 1 lukuun ottamatta ryhmiä 25.10 ja 13.12, jolloin pelit ovat hipposhallin puolella kentällä 2. Syksyn viimeinen pelivuoro 13.12.

Ryhmään ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan paikanpäälle voi tulla suoraan. Lisätietoja voi kysyä J-napista Marko Hedmanilta (050 4361814) tai Minna Viitalalta (050 5756425). Tervetuloa joukolla mukaan!

Tämä kirjoitus julkaistiin Tätä mä haluun! ja tagattiin , , , , , kirjoittaja Marko Hedman. Linkitä pysyvään linkkiin.

About Marko Hedman

Moi! Oma esittelyni on antanut odottaa itseänsä mutta tässä viimein muutamalla sanalla tietoja itsestäni ja taustastani. J-napissa olen aloittanut sosiaalityöntekijän sijaisena helmikuussa 2017 ja tätä ennen olen toiminut erilaisissa sosiaalitoimen tehtävissä noin yhdeksän vuotta Jyväskylässä, Muuramessa ja Varkaudessa. Olen (toivottavasti) elävä esimerkki siitä, että koskaan ei ole myöhäistä saattaa projektejaan / haaveitaan päätökseen, koska pitkittyneet jo ennen vuosituhannen vaihdetta aloittamani opinnot saatoin päätökseen syksyllä 2015. Urheilu eri muodoissaan on lähellä sydäntäni. Jalkapalloa olen pelannut aikoinaan vajaan kymmenen vuoden ajan ja tällä hetkellä harrastuksenani on lähinnä kuntosali. Nyt syksyllä ajettu moottoripyöräkortti tuonee jatkossa kuitenkin muutoksia ajankäyttööni, kun rohkeus ja taito pyörällä ajoon kasvaa. Monelle olenkin jo varmasti tuttu eri yhteyksistä mutta varmasti näemme toisemme jatkossa täällä J-napin toimistolla tai erilaisissa tapahtumissa ja menoissa. Hihasta saa aina tarttua kiinni ja kysyä lisää tai tulla juttelemaan muuten vain. Näkemisiin!

Kommentoitnti on suljettu.