Mikä kesä!

pieniOn se ilmoja pidellyt! Niin uskomattomalta kuin voi vain kuulostaa, ollaan Suomessa nautittu välillä jopa Euroopan parhaista päivän hellelukemista viime viikkojen aikana. Kuka olisi arvannut talven pimeydessä, että tänä vuonna kesälomat olisi ihan hyvin voinut sopia toukokuulle ja päästä aitoon kesätunnelmaan?

J-Napissa lämpö on otettu ilolla vastaan vaikka ikkunaan porottava aurinko nostaakin työhuoneiden lämpötiloja välillä turhankin korkealle. Mahdollistaahan lämpö esimerkiksi Hengailumaanantaiden sisällön siirtämisen ulos. Toukokuulla ollaankin käyty esimerkiksi Könkkölässä uimassa, kaupungilla kirpparikierroksella sekä lähipuistossa ulko-Yatzya pelaamassa. Ensi viikolla lähdemme taas liikkeelle Markon järjestämän kuvasuunnistuksen johdattelemina.

Kesähän meillä on jo vuosia mennyt saman kaavan mukaan; suurin osa työntekijöistä lomailee heinäkuussa. Tällöin toiminta meillä onkin lähinnä päivystyksellistä eikä ennakkoon varattuja-aikoja sovita. On meillä muutama viikko (28-29), jolloin työntekijän voi tavoittaa lähinnä puhelimitse ja todella kiireelliset tapaamiset järjestetään Hannikaisenkadun sosiaaliaseman tiloissa. Keskittämällä lomailujamme pyrimme mahdollistamaan J-Napin täysilukuisen toiminnan kesä- ja elokuussa.

dsc_0017Iloinen asia on kuitenkin se, että maanantain hengailu ja palloiluryhmä jatkavat toimintaansa läpi koko kesän. Luvassa on kaikkea kivaa, joten toivottavasti näemme siellä! Mukaanhan voi hyvin ottaa kaverin ja olla sen aikaa kuin hyvältä tuntuu.

Maanantaihengailun kesä

4.6            Kiviaskartelua J-Napissa
11.6          Retki Könkkölään
25.6          Sisä-tai ulkopelejä J-Napissa

2.7            Mattojen pesua Huhtasuolla
9.7            Frisbee-golfia Harjulla
16.7          Katukorista
23.7          Beach-volley Tuomiojärvi
30.7          Uintia, grillausta Viitaniemi

6.8            Sisä- tai ulkopelejä J-Napissa
13.8          Hyvän olon maanantai J-Napissa
20.8          Retki Vuoritsaloon, lähtöaika tarkentuu
27.8          Valokuvausta J-Napissa

Kommentoitnti on suljettu.